• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun antibiyotiğe rağmen geçmeyen ishali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatmasngrhn

Yeni Üye
Merhaba kuşum yaklaşık 2 haftadır ishal su gibi renksiz dışkılıyor cuma günü dışkısına baktırdım ve veteriner bakteri olduğunu söyledi vitaform diye bir antibiyotik verdi yanında da kullanmam gereken birkaç vitamin ve bir de probiyotik verdi onu da yemine karıştırmamı söyledi tam düzeliyor gibi oluyor fakat tekrar aynı şekilde sıvı dışkı yapıyor 4 gündür antibiyotiği kullanıyorum ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz kuşum 5 yaşında

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yavrunuzun ve altına beyaz temiz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi eklermisiniz. Ayrıca verilen ilaçlarında resimlerini eklerseniz iyi olur gittiğiniz hekim kanatlı uzmanımıydı?

fatmasngrhn

Yeni Üye
Güncel dışkısı bu şekilde çok sıvı şeffaf olduğundan popo kısmı hep ıslanmış peçete üzerinde çekemedim çünkü yavrum kafesine yemek ve uyumak için giriyor sadece.
Gittiğim veteriner sadece kuşlara bakmıyordu fakat yorumlarında kuşlar için olumlu değerlendirmeler görmüştüm

Ekli dosyalar

fatmasngrhn

Yeni Üye
Yavrunuzun ve altına beyaz temiz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi eklermisiniz. Ayrıca verilen ilaçlarında resimlerini eklerseniz iyi olur gittiğiniz hekim kanatlı uzmanımıydı?
Lütfen yardımcı olun ne yaptıysam düzelmedi 5 yıldır benimle çocuğum gibi oldu

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Beyaz peçeteye atarsanız daha sağlıklı olur böyle pek anlaşılmıyor. Yem vs yiyor değilmi iştahı nasıl kuşun kendi resmini de eklermisiniz. Ayrıca elinizde zeolit varmı?

@Aslı Ö. @Semiha S.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Güncel dışkısı bu şekilde çok sıvı şeffaf olduğundan popo kısmı hep ıslanmış peçete üzerinde çekemedim çünkü yavrum kafesine yemek ve uyumak için giriyor sadece.
Gittiğim veteriner sadece kuşlara bakmıyordu fakat yorumlarında kuşlar için olumlu değerlendirmeler görmüştüm
Yemine ediyorum bunlar anlaşmış bu firma ile😡sürekli aynı ilaç aynı vitamin hiçbiri bir işe yaramıyor, para para para😡

fatmasngrhn

Yeni Üye
Yemine ediyorum bunlar anlaşmış bu firma ile😡sürekli aynı ilaç aynı vitamin hiçbiri bir işe yaramıyor, para para para😡
Günlerdir araştırıyorum ne yapabilirim diye her şeyi denedim dal darı verdim ilaçlarını veriyorum ama düzelmiyor bir türlü ölücek diye ödüm kopuyor geceleri sürekli kontrol ediyorum

Tugbaa3

Yeni Üye
Benm kuşumun da dışkası da bu şekilde aynen 1 aydır ve geçmiyor ne verdiysem geçmedi yemesi iştahı yerinde ama sürekli uyuyor ve dışkısı böyle sizin şuan durumunuz nasıl geçti mi yada bu süreçte ne kullandınız lütfen yardımcı olurmusunuz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bana da yardımcı olur musunuz
Merhaba geçmiş olsun, Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte /tüy kas kemik yapısını destekler
Size acil gereken ///Zeolit tozu///
Piyasada yok malesef
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından
Size dm den no atayım iletişime geçin💓🤲😊

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Benm kuşumun da dışkası da bu şekilde aynen 1 aydır ve geçmiyor ne verdiysem geçmedi yemesi iştahı yerinde ama sürekli uyuyor ve dışkısı böyle sizin şuan durumunuz nasıl geçti mi yada bu süreçte ne kullandınız lütfen yardımcı olurmusunuz
Geçmiş olsun önerilenleri yapmanıza rağmen düzelme olmazsa ana panelden yeni konu açınız. Bu konu eski olduğundan kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt