• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Muhabbet kuşumun altı sarardı ve vücudu morardı me yapmalıyım

simgebdrl

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Altı sarardı ve vücudu morardı sürekli karnından mı altından mı anlamadım ama ıkınıyor gibi veterinere elettim yumurtalıkları enfeksiyon kapmış dedi bir antibiyotik verdi ama ekstra yapabileceğim bir şey var mi acaba
uçamıyor hemen düşüyor
dışkısı yeşil
Hastalık Belirti Tarihi
21 Ara 2024
Kullanılan İlaç
vita form
IMG_4053.jpegIMG_4054.jpeg

Son düzenleme:

simgebdrl

Yeni Üye
cok uzuluyorum lutfen ekstra yapabilecegim bir sey soyleyin lutfen😭😭

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunuz dişi mi. Vitaform soğuk algınlığı için verilen antibiyotik. Şuanki durum bambaşka bir şey. Dişi ise yumurta sıkışması olabilir. Şişlik sert mı yumuşak mı. Tünekte video ekler misiniz.

simgebdrl

Yeni Üye
Yavrunuz dişi mi. Vitaform soğuk algınlığı için verilen antibiyotik. Şuanki durum bambaşka bir şey. Dişi ise yumurta sıkışması olabilir. Şişlik sert mı yumuşak mı. Tünekte video ekler misiniz.
merhaba evet dişi ve şişlik yumuşak
videoda görüldüğü gibi sürekli altından böyle ıkınıyor gibi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gerçekten de enfeksiyon kapmış vitaform geniş spektrumlu antibakteriyel inşallah iyi gelir, dışkılama yapabiliyor mu?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Videoda yoğun şekilde kuyrukta sekme var. Ben açıkçası yumurta sıkışmasından şüphe etmiştim. Yavrunuz ne zamandır bu şekilde. Çok ilerlemiş hastalık.

simgebdrl

Yeni Üye
Videoda yoğun şekilde kuyrukta sekme var. Ben açıkçası yumurta sıkışmasından şüphe etmiştim. Yavrunuz ne zamandır bu şekilde. Çok ilerlemiş hastalık.
Watch unnamed | Streamable
bu da yeni çektiğim videosu. geçen hafta cumadan beridir böyle cumartesi fark edince hemen veterinere elettik ve o günden beri ilacını falan hiç aksatmadım ekstra özen gösterdim her şeyine.. daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok üzgünüm

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
😞😞 bu ilaç harici evde ekstra şunu yapsanız iyi olur dediğiniz bir şey var mıdır acaba kuşu aldığım kişiyi aradım ve suyuna çok az sirke dökün demişti mesela.
Fakülte varmiş size tavsiyem fakülteye götürmeniz 🙏

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Watch unnamed | Streamable
bu da yeni çektiğim videosu. geçen hafta cumadan beridir böyle cumartesi fark edince hemen veterinere elettik ve o günden beri ilacını falan hiç aksatmadım ekstra özen gösterdim her şeyine.. daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok üzgünüm
Merhaba, eczaneden Rif ampul alın kırın ve şiringaya çekin, şiringadan(iğnesiz) poponun içine doğru sıkın, enfeksiyonu hızlıca yok eder, kurutur,bağırsakları rahatlatır, dışkılaması sağlar, bakteri ölünce normale döneceğine inanıyorum, inatçı bakterileri yok etmekte üstüne yoktur, vitaform kesin,
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin
Yanetkisi yoktur antibiyotik ve antibakteriyeldir

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ve malesef bu kızı canlı bakteri sarmış, iç organlara gidiyor biran evvel eczaneden alın ve kullanın, ücretli veren eczaneler var
, dişi kuşum yumurtladıktan sonra anüs yırtılması oldu, Rif ampul ile düzeldi Allahın izniyle, sarı bölgeler canlı parazit Rif ampulü kullanın günde 3 defa dışına ve içine gidecek şekilde uygulayın lütfen

simgebdrl

Yeni Üye
Merhaba, eczaneden Rif ampul alın kırın ve şiringaya çekin, şiringadan(iğnesiz) poponun içine doğru sıkın, enfeksiyonu hızlıca yok eder, kurutur,bağırsakları rahatlatır, dışkılaması sağlar, bakteri ölünce normale döneceğine inanıyorum, inatçı bakterileri yok etmekte üstüne yoktur, vitaform kesin,
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin
Yanetkisi yoktur antibiyotik ve antibakteriyeldir
merhaba yarın ilk iş hemen alıp dediğiniz gibi uygulayacağım çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim🥺🙏🙏

Üst Alt