• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşumun alt gagası kırılmış

bibibirp

Yeni Üye
muhabbet kuşumun herhangi bir sorunu yoktu yem de normal yiyor bugün de yedi gün içinde anormal bir davranışı yok kafes dibine baktığımda yemleri kırabilmiş yemiş hafif bir ishali var az önce flaş açmıştım kustuğu yem var mı diye alt gagasının yarım olduğunu gördüm düzgün yuvarlak bir şekilde kırılmış gagası en dipten değil ama alt gagasının yarısı yok şu anda lütfen yardım edin tekrardan uzar mı ne yapmalıyım veterinere götüremiyorum öğrenciyim şu anda param yok ailem destek çıkmıyor ne yapacağım bilmiyorum
kanama vs yok
bu videoyu çekebildim ağzını açtırmam zor kızdırınca ancak

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Üst kabuğu soyulmuş sorun olmaz. BT amin Forte ve kanatlıoil D vitamini takviye verin.

bibibirp

Yeni Üye
Üst kabuğu soyulmuş sorun olmaz. BT amin Forte ve kanatlıoil D vitamini takviye verin.
takviyeler elimde vardi haftada kaç kez kullanayim özür dileyerek soruyorum amacım bilmişlik vs değil ama emin misiniz normalde alt gagası uzundu üst gaganın altına doğru şimdi resmen yok olmuş geri uzar mı dersiniz videoda o çıkıntı ağzına yem yapışmış o yüzden. alt gagası yok

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
takviyeler elimde vardi haftada kaç kez kullanayim özür dileyerek soruyorum amacım bilmişlik vs değil ama emin misiniz normalde alt gagası uzundu üst gaganın altına doğru şimdi resmen yok olmuş geri uzar mı dersiniz videoda o çıkıntı ağzına yem yapışmış o yüzden. alt gagası yok
Elinizle sıkıca tutup net fotoğraflar ekleyin tekrar bakalım. Yem kabuğu belli ama videoda ben üst kabuk soyulmuş gaga gördüm. Oynadığı için fazlasını göremiyorum. Takviyeleri rutin düzeninizde kullanın. Haftada bir.

bibibirp

Yeni Üye
Elinizle sıkıca tutup net fotoğraflar ekleyin tekrar bakalım. Yem kabuğu belli ama videoda ben üst kabuk soyulmuş gaga gördüm. Oynadığı için fazlasını göremiyorum. Takviyeleri rutin düzeninizde kullanın. Haftada bir.
ben az önce normal bir gaga yapısını görebilmek için muhabbet kuşu fotoğraflarına baktım bir sürü esneyen muhabbet kuşlarının alt gagası yuvarlak. kuşumun çenesi şuan aynı o fotoğraflardaki gibi onlarin da yukari doğru sivri bir çıkıntıları yok. normal olan bu mu acaba? benim kuşumun alt gagası normalde içe doğru sivriydi bildim bileli. yarın daha net çekmeye çalışacağım referans olarak bu fotoğrafın aynısı benimkinin alt gagası şu anda

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
ben az önce normal bir gaga yapısını görebilmek için muhabbet kuşu fotoğraflarına baktım bir sürü esneyen muhabbet kuşlarının alt gagası yuvarlak. kuşumun çenesi şuan aynı o fotoğraflardaki gibi onlarin da yukari doğru sivri bir çıkıntıları yok. normal olan bu mu acaba? benim kuşumun alt gagası normalde içe doğru sivriydi bildim bileli. yarın daha net çekmeye çalışacağım referans olarak bu fotoğrafın aynısı benimkinin alt gagası şu anda
Siz yine paylasın bakalım şuan sadece bana soyulmuş gibi geldi

bibibirp

Yeni Üye
Siz yine paylasın bakalım şuan sadece bana soyulmuş gibi geldi
kusura bakmayın bugün de denedim ama çekemiyorum alt gagasını videoda durdurdum o kısmı belki daha rahat görebilirsiniz. sizce o kısım uzar mı? alt taraf
multivitamin ve d3 vereceğim dün probiyotik verdiğim için bir gün ara verdim

Ekli dosyalar

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
kusura bakmayın bugün de denedim ama çekemiyorum alt gagasını videoda durdurdum o kısmı belki daha rahat görebilirsiniz. sizce o kısım uzar mı? alt taraf
Uzun birşey var içe doğru gaga yapısında sıkıntı var gibi geldi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben bu görüntüden anlayamıyorum. Videoda bu şekilde baktım zaten. İki parmağınızla kafasını sabit tutarak çekebilirsiniz.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben alt gagada soyulmadan başka sıkıntı göremiyorum. Yalnız siz bu kuşun üst gagasınıda kesmişsiniz. Gagasında normalde uzunluk yokken neden kestiniz??

bibibirp

Yeni Üye
Ben alt gagada soyulmadan başka sıkıntı göremiyorum. Yalnız siz bu kuşun üst gagasınıda kesmişsiniz. Gagasında normalde uzunluk yokken neden kestiniz??
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
ben 5 yildir bu kusa bakiyorum bir kere bile gaga tırnak kesmedim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Burda sanki kırık gibi duruyor ama en son attığınız videoda normal görünüyor. Tatlı badem yağı ile bakım yapabilirsiniz.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
ben 5 yildir bu kusa bakiyorum bir kere bile gaga tırnak kesmedim
Ozaman üst gagada uçtan kırılmış. vitamin eksikliği var belliki.
Kemik gelişimi için BT amin Forte ve kanatlıoil D vitamini takviye verin. Kalamar kemiği kafesinde sürekli olsun. Tüketmezse rendeleyip mamasına katıp tüketmesini sağlayın.

bibibirp

Yeni Üye
Ozaman üst gagada uçtan kırılmış. vitamin eksikliği var belliki.
Kemik gelişimi için BT amin Forte ve kanatlıoil D vitamini takviye verin. Kalamar kemiği kafesinde sürekli olsun. Tüketmezse rendeleyip mamasına katıp tüketmesini sağlayın.
normalde her sabah kalkar kalamarını da biraz yer d vitaminini bugun vermeye basladim diğerini de sipariş edeceğim en kısa sürede teşekkür ederim

Üst Alt