• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusumun agzindan kopuklu sivi geliyor

Tarcinella

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
18 Ara 2024
Merhaba muhabbet kusum sabah bir anda kötüleşti hicbir seyi yoktu sabah kusmaya basladi ve tukuruk gibi köpüklü sivi geldi agzindan degisik ses cikariyordu halsizlesti. 8 yasinda esi yok ve birkac ay once ilk defa yumurta atti birkac hafta once de durdugu yerde yumurta sarisi ve zar gibi bir sey gorduk sanirim kabuksuz yumurta atti yine kalamar kemigi koyduk cok iyi ve canliydi ama bu sabah boyle oldu veterinere goturduk diski tahlili yapilicak ve rontgen cektirilicek ayrica bir suru ilac verdiler sukralfat, enrofloksasin, metoklopromid, digestive, multimineral ve d3, multivitamin amino acid acerola verdiler. Solunumu yetersiz zor nefes aliyor dedi mantar olabilir ciger buyumesi olabilir gibi bir suru sey saydi tahlil yapilinca anlasilacakmis sizin de gorusunuzu ogrenmek istedim

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Veteriner hekim gerçekten iyiymiş kendisini tebrik ediyorum, kuşunuz için gerekli tetkikleri yapmış ancak tek bir nokta sorun eğer mantar varsa antibiyotik onu artıracaktır.. Ama siz kullanmaya başlayın eğer solunum problemiyse iyi gelecektir 🙏

Tarcinella

Yeni Üye
Veteriner hekim gerçekten iyiymiş kendisini tebrik ediyorum, kuşunuz için gerekli tetkikleri yapmış ancak tek bir nokta sorun eğer mantar varsa antibiyotik onu artıracaktır.. Ama siz kullanmaya başlayın eğer solunum problemiyse iyi gelecektir 🙏
Cok tesekkurler🙏🏻

Üst Alt