• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumu nasıl sevebilirim

mberkinizm

Aktif Üye
Arkadaşlar muhabbet kuşum hem bana hem herhangi insan eline alışık çağırdığımda elimi uzattığımda geliyor herşeyi yapıyor ama kafasını sevmek için elimi götürdüğümde kaçıyor ta ki kafasına dokunup sevmeye başlayana kadar sevmeye başladıktan sonra seviyor ama haftada bir falan böyle sevdiriyor
Yapabileceğim bir şey var mı sevmek için

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Arkadaşlar muhabbet kuşum hem bana hem herhangi insan eline alışık çağırdığımda elimi uzattığımda geliyor herşeyi yapıyor ama kafasını sevmek için elimi götürdüğümde kaçıyor ta ki kafasına dokunup sevmeye başlayana kadar sevmeye başladıktan sonra seviyor ama haftada bir falan böyle sevdiriyor
Size guveniyor ama tamamen kendini teslim etmesi biraz zaman alabilir. Tabi hicbir zaman tamsmen teslimde olmayabilir kusun karakter yapisinada bagli. Siz bu sekilde narince sevmeye devam edin, devami gelebilir. 😊

MUGUET

Yeni Üye
Merhaba Rüya hocamında dediği gibi çok narinlerdir .
Hiç zorlamadan onun size izin verdiği kadarı ile siz sevmeye devam edin. Özellikle yapabileceğiniz birşey yok 🙏

Üst Alt