• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumu çok kovaladım..

Gerek yok

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
....
Hastalık Belirti Tarihi
21 May 2021
Kullanılan İlaç
...
Muhabbet kuşumu yakalamak için baya kovaladım kanatları uzun olduğu için sürekli uçuyordu ısrarla yakalamak için devam ettim kuyruğu çok titriyordu çok hızlı bi şekilde nefes alıyodu normalde yapmam asla düşünemedim biran hala devam ettim aynı şekilde hızlı nefes alıyo kuyruğu titriyor ağzını açıp kapatmaya başladı yakaladım sonunda elime aldım öptüm bıraktığım an düştü sağa sola gitti böyle dengesini kaybetti kanatlarını açtı o an öldü sandım çok kötüydü hareket edemez duruma geldi ne yapacağımı bilemedim su verdim ilk defa bu kadar çok su içtiğini gördüm diyebilirim 1 dakika boyunca hep içti aradan 10 dakika geçti kendine geldi elime şeffaf renksiz su şeklinde birşey yaptı aşırı sıcaktı çok korkuyorum herangibi sağlığına zarar vermiş olabilir miyim neden böyle oldu başımı döndü nefesimi kesildi ağladım öyle görünce öptürmüyorum dahi kimseye kıyamıyorum nasıl yaptım bilmiyorum lütfen bu konuda bilinçli olan birisi dikkate alıp bana bilgi verebilir mi şuan iyi kendine geldikten sonra oyun oynamaya konuşmaya başladı birde geldi öptü beni :( içim kan ağlıyor....

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuş yorulmuş baya kovaladığın için düzelmiştir şimdiye diye düşünüyorum

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Yorulmuş ve korkmuş normaldir o şekilde davranması empati yaparak ne yasamis olduğunu anlayabilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nickinize çok güldüm 😂kuşun durumu nedir şuan? Dışkı resmi görebilir miyiz?

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Gerçekten gerek yokmuş, vicdan azabı ve pişmanlık ile içini dökmek için aramıza katılmış. Katılım ve son görülme tarihi aynı. Gelmiş , içini dökmüş ve gitmiş. Umarım ikisi de iyidir :):)

Üst Alt