B burakgun Yeni Üye Katılım 8 Mar 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 8 Mar 2022 #1 muhabbet kuşum düzenli olarak ilaç alıyor. bugün ilaç gagasına fazla damladı ve şuan cızırtılı şekilde ses çıkartıyor.
muhabbet kuşum düzenli olarak ilaç alıyor. bugün ilaç gagasına fazla damladı ve şuan cızırtılı şekilde ses çıkartıyor.
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 8 Mar 2022 #2 merhaba hoşgeldiniz video yüklemeniz daha iyi bilgi almanızı saglar ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
merhaba hoşgeldiniz video yüklemeniz daha iyi bilgi almanızı saglar ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 8 Mar 2022 #3 Video yüklemek için TIKLA
B burakgun Yeni Üye Katılım 8 Mar 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 8 Mar 2022 #4 Watch Veterinere götürdüm şuan cızırtılı sesi baya azaldı. Ama şuan nefes alırken boyunu şişip iniyor ve pıt pıt diye ses çıkarıyor. | Streamable Watch "Veterinere götürdüm şuan cızırtılı sesi baya azaldı. Ama şuan nefes alırken boyunu şişip iniyor ve pıt pıt diye ses çıkarıyor." on Streamable. streamable.com
Watch Veterinere götürdüm şuan cızırtılı sesi baya azaldı. Ama şuan nefes alırken boyunu şişip iniyor ve pıt pıt diye ses çıkarıyor. | Streamable Watch "Veterinere götürdüm şuan cızırtılı sesi baya azaldı. Ama şuan nefes alırken boyunu şişip iniyor ve pıt pıt diye ses çıkarıyor." on Streamable. streamable.com
B burakgun Yeni Üye Katılım 8 Mar 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 8 Mar 2022 #5 İlacın soluk borusuna kaçma ihtimalinden dolayı . Burununa damla damlatıldı ve sabah akşam bizde damlatacağız. Cızıltı sesi azaldı ama nefes alırken boynunun şişip inip , pıt pıt diye ses çıkarma sorunu başladı
İlacın soluk borusuna kaçma ihtimalinden dolayı . Burununa damla damlatıldı ve sabah akşam bizde damlatacağız. Cızıltı sesi azaldı ama nefes alırken boynunun şişip inip , pıt pıt diye ses çıkarma sorunu başladı
E EnesGenç Eski Forumcu Katılım 27 Mar 2021 Mesajlar 2,181 Tepkime puanı 1,373 Puanları 113 Yaş 16 8 Mar 2022 #6 @Şehmus BAKIR @Taha @Bahar Y. @Tuğrul Bey
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,752 Tepkime puanı 26,732 Puanları 113 Yaş 41 8 Mar 2022 #7 Verilen ilaç ne? Kursaktan elle besleyin ve probiyotik verin sıcak yerde kafesinde dinlensin