• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumda Yumurta Sıkışıması mı var ?

Mavislimon

Yeni Üye

Arkadaşlar arkadaşım az önce gönderdi bu kuşa ne olmus boylee yumurta sıkışması mı
acabaa

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nagehann' Alıntı:

Arkadaşlar arkadaşım az önce gönderdi bu kuşa ne olmus boylee yumurta sıkışması mı
acabaa
Yumurtayı çıkarmaya çalışmışlar sanırım ama bağırsaklarida çıkarmışlar :( onu içine tekrar sokmaları lazımdı fakat bunu onlar yapamaz bir veterinerden yardım almaları gerekir bu kuş nerede? Bana yakınsa getirsin yardımcı olayım.

Mavislimon

Yeni Üye
Malesef trabzonda bende nasıl yaptıklarını bilmiyorum yaşar mi peki böyle yem ve su içiyor

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Şehmus BAKIR' Alıntı:
Nagehann' Alıntı:

acabaa
Yumurtayı çıkarmaya çalışmışlar sanırım ama bağırsaklarida çıkarmışlar :( onu içine tekrar sokmaları lazımdı fakat bunu onlar yapamaz bir veterinerden yardım almaları gerekir bu kuş nerede? Bana yakınsa getirsin yardımcı olayım.
Şehmus abi gerekeni söylemiş müdahale şart iyi bir veteriner hekime gidilmeli biraz araştırın bulursunuz derim.Yaşayabilir ama çok uzun sürmez ve de sürekli acı çeker ki yazık o da bir canlı.....

Geçmiş olsun...

Mustafa.BlueBullet

Yeni Üye
Kardeşim el ile dogurtmadan kaynaklanmis kus rahimini geri icine cekememis veya zeytin yagi yerine aycicek yagi kullandiysaniz bu rahimini dondurmus veya yapitirmis olabilir zeytin yagi ile hafif hafif icine dogru yit derim ve hametan merhem sür her gun duzelene kadar bendede aynisi var benmki yavas yavas duzeliyor ama bende cok yumurta skismasi oldu ama seninki gibi bisey ilk kez basima geldi