• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumda tüy hastalığı acil yardım

Sametolar0505.

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum kendi kaşımaya ve tüy yolmaya başladı ense arkasında bu şekilde tüy kapsülleri çıktı teramiycin kullandım biraz hafifledi ama kullanmayı bırakınca tekrarlıyor sorun nedir ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

Sametolar0505.

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum kendi kaşımaya ve tüy yolmaya başladı ense arkasında bu şekilde tüy kapsülleri çıktı teramiycin kullandım biraz hafifledi ama kullanmayı bırakınca tekrarlıyor sorun nedir ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Teramiycin kullanmaya başlayınca hafiflemiş hali

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, ağır bir tüy dönemi geçiriyor öncelikle mamaist whatsapp hattından vilmectin alın ense derisine bir damla damlatın, 10 gün sonra tekrarlayın iki doz yeterli ☺ Tüy köklerine yağlı merhem sürmeyin artırır bu nedenle crystalin sprey veya rif ampul alıp günde iki kez kullanın 🌸

Ekli dosyalar

Sametolar0505.

Yeni Üye
rif ampulu nasıl kullanmalıyımrica etsem tarif edermisiniz.birde Ciddi Bir sorunu varmı Telaş Yapmalımıyım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
rif ampulu nasıl kullanmalıyımrica etsem tarif edermisiniz.birde Ciddi Bir sorunu varmı Telaş Yapmalımıyım
Hayır bir sorun yok ama ense damlası da mutlaka uygulayın, rif ampulü şırıngaya çekin o bölgeye damlatın 2 damla kadar sonra şırınganın ağzını kapatın hava almasın ☺ Bir de haftada 2 gün bt amin forte verin 🌸

Sametolar0505.

Yeni Üye
Çok pardon sormayı unuttum rif ampülü kaç gün devam ettirmeliyim

Üst Alt