• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumda kuyruk sekmesi var

benny

Yeni Üye
Merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Birkaç gün içerisinde videolarını ve dışkı fotoğrafını yükleyeceğim. 1 bucuk yaşında erkek muhabbet kuşumun 1 yaşından sonra hapşırmaları ve geceleri ses çıkartarak nefes alması arttı. Bende gw markasının birkaç vitamini var bunlardan astım soğuk algınlığı için olanı kullanmaya başladım ama bir etkisini görmedim 1 haftada(tarihi 2027). Bugün de hapşırıp en son nefes nefese kaldı ve kustu biraz. Dışkısı koyu yeşil kıvrımlı ve beyazı da çok cıvık değil. İştahı yerinde kuşesi şiş genelde sabahları neşesi yerinde konuşuyor benimle ve çok fazla kafesten salmamaya başladım nefes nefese kalıyor çünkü. Ne oluyorsa geceleri başlıyor çocuğumda. Sizden ricam bu çocuğun astımı mı var yoksa soğuk algınlığı solunum yolu enfeksiyonu mu ne kullanmalıyım bilmiyorum..

Mert G.

Eski Forumcu
Merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Birkaç gün içerisinde videolarını ve dışkı fotoğrafını yükleyeceğim. 1 bucuk yaşında erkek muhabbet kuşumun 1 yaşından sonra hapşırmaları ve geceleri ses çıkartarak nefes alması arttı. Bende gw markasının birkaç vitamini var bunlardan astım soğuk algınlığı için olanı kullanmaya başladım ama bir etkisini görmedim 1 haftada(tarihi 2027). Bugün de hapşırıp en son nefes nefese kaldı ve kustu biraz. Dışkısı koyu yeşil kıvrımlı ve beyazı da çok cıvık değil. İştahı yerinde kuşesi şiş genelde sabahları neşesi yerinde konuşuyor benimle ve çok fazla kafesten salmamaya başladım nefes nefese kalıyor çünkü. Ne oluyorsa geceleri başlıyor çocuğumda. Sizden ricam bu çocuğun astımı mı var yoksa soğuk algınlığı solunum yolu enfeksiyonu mu ne kullanmalıyım bilmiyorum..
Streamble. Com üzerinden videosunu görelim tunekte

Mert G.

Eski Forumcu

benny

Yeni Üye
Plastik tünek kullanmayınız. Gecede görelim hâlini Makale - Kuşlara Kekiğin Faydaları ve Kekik Çayı Tarifi
Kekik çayını yapıp verebilir siniz iyi gelir takviye ne kullanıyorsunuz
Dişiden ayırdım bu süreçte yaklaşık 1 haftadır bu kafesi kullanıyorum. 1 tane tahta tünek taktım onda takılıyor genelde. Goldwings markasının coldast takviyesini kullanıyorum 4 gün oldu. Yakınımda kanatlı veteriner yok anlayan da yok sordum birkaç yere. Kekik çayını ne zaman deneyeyim takviyeyi bırakayım mı?

Mert G.

Eski Forumcu
Dişiden ayırdım bu süreçte yaklaşık 1 haftadır bu kafesi kullanıyorum. 1 tane tahta tünek taktım onda takılıyor genelde. Goldwings markasının coldast takviyesini kullanıyorum 4 gün oldu. Yakınımda kanatlı veteriner yok anlayan da yok sordum birkaç yere. Kekik çayını ne zaman deneyeyim takviyeyi bırakayım mı?
Bugün deneyin iyi gelir o takviyeler ekili değildir PETSHOP ürünü diye bunları kullanın. Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?
Burnu flan tıkanıyorsa nefes acıcı tehmin edin mamaisten

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Gece ise iç ve dış parazit olabilir ense damlası yaptırdınız mı

benny

Yeni Üye
İsterseniz suyu şimdi verin. Akşam hap durduktan sonra spreyle ne yaparsınız cereye doğru ama dıkkat edın burun deliklerine kacmasın
Ne dediğinizi tam anlamadım ama dışkısını çekebildim onu da atayım

Ekli dosyalar

benny

Yeni Üye
Gece ise iç ve dış parazit olabilir ense damlası yaptırdınız mı
Yani veterinerde falan yaptırılan bişeyse hayır yaptırmadım çünkü kanatlı veterineri yok burada yakınımda da yok. kendim yapabileceğim bişeyse açıklarsanız yapmayı denerim. Dışkı paylaştım belki ordan parazit belli olur

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ne dediğinizi tam anlamadım ama dışkısını çekebildim onu da atayım
Gayet normal siz rutin ense damlası uygulayın mamaist whatsapp hattından vilmectin ense damlası alın ense derisine bir damla damlatın, 10 gün sonra tekrarlayın iki doz yeterli 🌸

Ekli dosyalar

benny

Yeni Üye
Gayet normal siz rutin ense damlası uygulayın mamaist whatsapp hattından vilmectin ense damlası alın ense derisine bir damla damlatın, 10 gün sonra tekrarlayın iki doz yeterli 🌸
Watch unnamed | Streamable tünekte başladı yere düştü beni görünce de tırmandı bende çekmeye çalıştım bu şekilde kusana kadar hapşırıyor. Elime alıyorum biraz seviyorum susuyor düzeliyor neden böyle oluyor içim acıyor yeminle ya of

Üst Alt