• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşumda ishal var

mehmet4q

Yeni Üye
bugün yeni yeme düşmüş bir yavru aldım biraz ishal popo kısmında ıslaklık var sıkıntı olacagını düşündüm peceteyle veya ıslak mendille silsem sıkıntı olur mu

secerahmet87

Yeni Üye
öncelikle yavrunuz ile birlikte sağlıklı günleriniz olsun.
İshal için dışkısını mutlaka kontrol edin. eğer yeme yeni düşmüş ise mamayı az suyu çok kaçırmış da olabilir.
Bir an önce probiyotik tedavisine başlamanızı öneririm. @Şehmus BAKIR abim sana yardımcı olacaktır.
Dışkısının da fotoğraflarına görmek tecrübeli arkadaşlarımız için referans olabilir.
Eğer yavrunuz yeni ise hijyen kurallarına çok dikkat edin, suyunu günlük değiştirin ve kafesinizin altında ızgara yok ise yavrunuzun dışkısına temas etmesini engellemeye çalışın. Bunlar yavru olduğu için gagalarının değdiği her yerden mikrop kapabilirler. en önemlisi hijyen ikincisi doğru tedavi

secerahmet87

Yeni Üye
Bu arada forumda ishal olan kuşlarımız ile ilgili bol bol konu mevcut. Orada sorulan soruları, dışkı resimlerini ve arkadaşlarımızın sunduğu çözümleri dikkate alarak kendinize bir çözüm haritası da belirleyebilirsiniz. Şimdiden çok geçmiş olsun en kısa sürede kuşunuzun sağlığına kavuşması dileğiyle..

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun poposunu ıslak mendille değil, ıslak veya nemli bez ya da peçete ile silin dışkı resmini görebilir miyiz 🙏

mehmet4q

Yeni Üye
normalde fotograf ama streambleden attıgım icin vöyle oldu sanırsamtweety3.jpg

mehmet4q

Yeni Üye
evet entrobac bu sabah koydum içmiş suyundanda akşamda normal su koydum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yarın ve sonraki gün de verin 3 gün üst üste 🙏

Üst Alt