• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumda halsizlik ve kabarma

Rbsilke

Aktif Üye
Kusum yoğun şekilde tut döküyor ve ucamiyordu. Dün actigin konuda banyo iyi gelir dendi. 24 derece bir odada kuşuma banyo yaptırıp kuruttum. Sonra kafesine koydum. Yaklaşık yarım saat sonra kanatlarını baya bi temizlemeye başladı. Biraz gözlemledin o arada kafasını kanallarına koyup dinlendiğini gördüm. Çok sevdiği bir boncuğu var. Hergün cıvıl cıvıl oynar. Bütün az oynadı ve pek ötmedi. Istahi çok açık baya yem yedi. Dişli ve kusumun fotografini ekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 40936Ekli dosyayı görüntüle 40937

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mümkünse video görebilir miyim tünekte

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

Rbsilke

Aktif Üye
Başarmışız olduğu için buraya attım. Kusura bakmayın. Cihazım hem çok yavaş hem de desteklemedi mi anlamadım. Tekrardan dediğiniz yerden atamadığım için çok üzgünüm.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tamam sıkıntı yok kuşunuz çok yoğun tüyde BT amin Forte,gerwit ve entrobac temin ettiniz mi? Birde güzel bir mama temin ediniz beautiful food ,ouik,cede veya versele laga markalardan birini alınız

Rbsilke

Aktif Üye
Tamam sıkıntı yok kuşunuz çok yoğun tüyde BT amin Forte,gerwit ve entrobac temin ettiniz mi? Birde güzel bir mama temin ediniz beautiful food ,ouik,cede veya versele laga markalardan birini alınız
Aminosol diye bir takviye kullanıyorum. Bu takviyeyi bırakıp sizinkileri kullanacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz. Hepsini aynı anda mı kullanmalıyım?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aminosol diye bir takviye kullanıyorum. Bu takviyeyi bırakıp sizinkileri kullanacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz. Hepsini aynı anda mı kullanmalıyım?
Hepsini aynı anda kullanmiycaksiiniz siz temin ettikten sonra buraya resim ekleyin görelim ve size anlatalım 👍 amonisola açıkçası güvenmiyorum çok sahtesini çıkardılar