• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumda gaga mantarı var?

n1kos4mu

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Mantar
1000042948.jpg
Merhabalar muhabbet kuşumda mantar enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum ama emin olamadım, gagasındaki bu durum hariç hiçbir sıkıntısı yok. Kusma/iştahsızlık/hareketsizliğe rastlamadım gayet enerjik ve iştahlı. Lütfen yardım eder misiniz ne yapmalıyım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 83057
Merhabalar muhabbet kuşumda mantar enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum ama emin olamadım, gagasındaki bu durum hariç hiçbir sıkıntısı yok. Kusma/iştahsızlık/hareketsizliğe rastlamadım gayet enerjik ve iştahlı. Lütfen yardım eder misiniz ne yapmalıyım
Kuşunuz tüyde ve bence mantar değil herhangi bir takviye kullanıyor musunuz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Takviye vitamin/kalamar kemiği vb veriyorum, dediğim gibi başka bir sorunu yok ama gagasının böyle olması üzdü beni bi sorunu mu var diye
Siz ya kokusuz sade vazelin sürün cere ve gagaya yada eczaneden mantar kremi alın. Cereye gagaya ve ayaklara sürün. Bir hafta kadar.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Takviye vitamin/kalamar kemiği vb veriyorum, dediğim gibi başka bir sorunu yok ama gagasının böyle olması üzdü beni bi sorunu mu var diye
Aslı hocamın dediklerini yapın 🌸 Ek olarak hangi vitamin takviyeleri kullanıyorsunuz

Üst Alt