• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumda Cere kabuklaşma

KubilayÜREN

Yeni Üye
Herkese merhaba aranıza yeni katılıyorum ve bir problemim var çözümünü bilmiyorum.
Adı Çılgın ve Ceresinde kabuklaşma gibi ve birde çıkıntı mevcut mantar kremi dediler ama emin olmadıklarını söylediler. Kızgınlık geçer dediler geçmedi 3 4 aydır bu şekilde k.Ve kanatlarda sık sık titreme mevcut Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Forum hoşgeldiniz. Daha net fotoğraf ekler misiniz? Ayrıca temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ceresine beyaz vazelin sürün, veya eczaneden travazol yada trosdy kremde alıp bir hafta sürebilirsiniz. Kullanmıyorsanız entrobac probiyotik ve gerwit multivitamin temin edin. mamaist .com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ceresine beyaz vazelin sürün, veya eczaneden travazol yada trosdy kremde alıp bir hafta sürebilirsiniz. Kullanmıyorsanız entrobac probiyotik ve gerwit multivitamin temin edin. mamaist .com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz.
Sürme işlemini gece ışıkları kapatmadan önce yapın ve ışıkları kapatın. Yoksa kaşımaya çalışabilir.

KubilayÜREN

Yeni Üye
Kremlerden hangisi daha etkili olur peki hepsini yapabilirim kulak çubuğu ile nefes aldığı delikleri kapatmadan sürmem gerekiyor değil mi daha önceden hiç böyle birşey yapmadım.Dediğiniz vitaminleri de en kısa sürede sipariş edeceğim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Eczaneden alın dediklerim birebir aynı sadece isim farkı var. İkisinden birini almanız yeterli. Bu durumda vazeline gerek yok. Evet kulak çubuğu ile deliklere gelmeyecek şekilde sürün.

KubilayÜREN

Yeni Üye
Dediğiniz vitamin takviyelerini aldım Haftada bir gün entrobac probiyotik 1 Hafta sonra gervit mi vermeliyim

Doğacı

Eski Forumcu
Dediğiniz vitamin takviyelerini aldım Haftada bir gün entrobac probiyotik 1 Hafta sonra gervit mi vermeliyim
Entrobac probiyotik ve Gervit multivitamin her hafta düzenli kullanılan bir takviyedir.
Pazartesi Entrobac
Perşembe Gervit şeklinde her hafta kullanalım duzenli olarak.

Bu iki ürünü kullanırken arada mesafe olsun birkaç gün,ikisini de ayrı ayrı veriyoruz karıştırmıyoruz.

50 ml içme suyuna pirinç tanesi kadar entrobac probiyotik ekleyelim ve karıştıralım,8 saate kadar tüketilebilir,8 saat sonra dökelim ve sade su koyalım. (Probiyotiği tahta,cam veya porselen kaşıkla koyalım ve karıştıralım,metal ürün tavsiye edilmiyor)

Gervit multivitamin 50 ml suya 5 damla ekleyip karıştıralım,8 saate kadar tüketilebilir 8 saat sonra dökelim ve sade su koyalım.

Kuru,serin,güneş görmeyen yerde muhafaza edelim. Buzdolabına koymayalım.

Entrobac probiyotik sarı renk olur ve topak topak olursa kullanmayalım çöpe atalım ve yenisini temin edelim.

KubilayÜREN

Yeni Üye
bilgilendirme için çok teşekkürler ek olarak Bt-Amin Forte temin ettim bunu da kullanmalımıyım mesela pazartesi probiyotik Perşembe gervit pazar bt-amin

KubilayÜREN

Yeni Üye
Tekrar merhaba 5 gündür TROSDY kremini kullanıyorum 1 hafta kullanın demiştiniz 2 gün sonra tamamlanacak nezaman sonuç alırız sizce

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Fotoğraftan bizler çok anlayamıyoruz. İlk güne göre değişiklik var mı sizce. Siz bir süre daha devam edin.

KubilayÜREN

Yeni Üye
Tekrar merhaba krem sürmeyi 4 gündür bıraktım çünkü artık kafesinden bile çıkmak istemiyor eskisi gibi karşılık vermiyor kuyruğunda titreme başladı ve poposunda bir şişlik var

Son düzenleme:

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Güncel dışkı fotoğraflarını atabilir misiniz ? Tüy döneminde mi şu anda?