• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşuma noldu?

esma tekin

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kanat kaldırma, kanat titreme, ağız açıp kapama
Hastalık Belirti Tarihi
9 Tem 2022
2tane muhabbet kuşu besliyorum ikisi de erkek. biri bir kaç gündür kanat kaldırıyor ve artıdan kanatları titriyor ağız açıp kapatıyor ve hiç durmuyor bunu sürekli olarak yapiyor kaç gündür. başka bir hastalığı da olabilir mi acaba korkmaya başladım neden yardımcı olur musunuz ? Streamable Video bu videodaki yeşil kuş.

Son düzenleme:

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşlarınızın dışkı resimlerini ve kısa bir videosunu rica edelim...

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Mert.

Eski Forumcu
İshali var iştahı nasil

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kısa bir video lütfen...

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar ileri derecede solunum sıkıntısı görünüyor. Eğer sürekli bu şekildeyse. Yemesi içmesi neşesi nasıl. Uzman arkadaşlarımız gördüğünde yorumda bulunurlar. Geçmiş olsun.

esma tekin

Yeni Üye
Merhabalar ileri derecede solunum sıkıntısı görünüyor. Eğer sürekli bu şekildeyse. Yemesi içmesi neşesi nasıl. Uzman arkadaşlarımız gördüğünde yorumda bulunurlar. Geçmiş olsun.
bir kaç gündür sürekli bu şekilde neredeyse 1 hafta oldu . hiç öyle değildi eskiden ilk defa görüyorum bu halini. yemesi içmesi normal neşesi pek anlamıyorum ki bende eski neşesiyle pek bi fark yok uçuyor eskisi gibi de

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anladım. Uzmanlarımız gördüğünde solunumla ilgili ilaç tedavisi önerirler diye düşünüyorum. Yorumlarını bekleyin. Çok geçmiş olsun minik cana 🙏🏻

Mert.

Eski Forumcu
Geçmiş olsun diğer arkadaşlara katılıyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşta bir tedirginlik var ayrıca videoda ben hırıltı duymadım daha çok stresle ilgili olduğunu düşünüyorum daha sakin ve yükseğe asın bide dışkıda ishal yok 👍 birinde hafif kabarma var yem yediğinde emin olun yemezse kursaktan besleyin eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Konudan bağımsız ballı kraker kuşlar için zararlı. Onun yerine dal dari verin. Ballı krakerler yapıştırıcı ile tutturuluyor birbirine.

esma tekin

Yeni Üye
Kuşta bir tedirginlik var ayrıca videoda ben hırıltı duymadım daha çok stresle ilgili olduğunu düşünüyorum daha sakin ve yükseğe asın bide dışkıda ishal yok 👍 birinde hafif kabarma var yem yediğinde emin olun yemezse kursaktan besleyin eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün.
çok teşekkür ederim

Üst Alt