• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşuma ne iyi gelir?

semsem

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Burun akıntısı, hapşırık
Hastalık Belirti Tarihi
26 Ağu 2026
Kullanılan İlaç
Gold wings immune
Merhabalar 8-9 aylık, dişi bir muhabbet kuşum var. Dün banyo yapmak istedi elimde yıkandı. Çok aşırı ıslatmadı kendini ama banyodan hemen sonra gitti sinekliğe kondu. Aldım birkaç kere daha kondu. Sanırım orada rüzgar yedi. Akşam bir delikten burun akıntısı başladı. Suyuna Gold wings immune damlattım. Keyfi, hali, iştahı yerinde ama ara ara hapşırıyor ve bugün iki deliğinden de sıvı gelmeye başladı. Bu arada rengi şeffaf, su gibi akıntısı. Daha kötü olmasından korkuyorum. İmmune dışında daha iyi gelebilecek ilaçlar, yöntemler, yiyecekler var mıdır? Lütfen acil dönerseniz çok mutlu olurum.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, Makale - Kuşlara Kekiğin Faydaları ve Kekik Çayı Tarifi ve Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? bu makalelerde ki ürünleri temin edebilirsiniz, kullanım şekilleri makalede mevcuttur. Vitaminler profesyonel ürünlerdir, @mamaist sitesinden temin edebilirsiniz, ürünler Alman ürünü olduğundan kolayca bulunamıyor, mamaist forumumuzun sponsorudur, güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Cam şişelerde bölünmüş şekilde yollanabiliyor da 🙏
Kekik çayını da suluğa koyup -ılık şekilde veya bilek yakmayacak şekilde-servis edebilir, tamamen soğuduğunda kafesten çıkartıp temiz su ile değiştirebilirsiniz. Haftada 2 kere yapabilirsiniz. Kafes ortamı oda sıcaklığında kalsın, ve de lütfen cereyan, klima gibi hava akımlarından koruyun, uzak tutun. Hemen hastalanırlar, hassaslardır.

Üst Alt