doğası gereği yumurta yapmak hakları bence dişi alın yavrulasınlar sahiplendirirsiniz çevrenizdekilere her hayvanın insan gibi aile kurup yaşamaya hakkı vardır.
doğası gereği yumurta yapmak hakları bence dişi alın yavrulasınlar sahiplendirirsiniz çevrenizdekilere her hayvanın insan gibi aile kurup yaşamaya hakkı vardır.
haklısınız ama benden uzaklaşır diye korkuyorum beni unutur diye o kadar zamanda ayırıyorum sabah kafesten çıkıyo akşam ne zmn girmek isterse ama yanlız kalmasınıda istemiyoeum bi yandan am dişi alırsam yumurlar dahada ilgi göstermem gerekicek ikisinede bakabilirmiyim kararsımsım tek yaşa bi sorun olur mu yada erkek alsam kavga fln ederlermi almalımıyım almamalımıyım benden uzaklaşmasını istemiyorum
dişi alırsanız ilgi göstermenize gerek kalmaz onla beraber daha mutlu olur sizi unutmaz ama dişiye daha düşkün olur benim görüşüm petiniz mutlu olsun son hayat demlerni iyi yaşasın istiyorsanız alın
sanırım kuşunuzu yeni sahiplendiniz bence bir kaç ay birbirinize ısının sonra eş alırsınız ben öyle yaptım tabi ona rağmen kuşum saniyesinde beni satmıştı şimdi anca benle uğraşmak için yanıma geliyor hiç sevdirmiyor ben de yavrularını seviyorum .
sanırım kuşunuzu yeni sahiplendiniz bence bir kaç ay birbirinize ısının sonra eş alırsınız ben öyle yaptım tabi ona rağmen kuşum saniyesinde beni satmıştı şimdi anca benle uğraşmak için yanıma geliyor hiç sevdirmiyor ben de yavrularını seviyorum .