• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşuma Eş Almalımıyım?

muhabbetkuşu.paşa

Aktif Üye
Merhaba, 3 aydır bizimle olan 4 aylık bir erkek muhabbet kuşumuz var konuşuyor oyuncaklarına,salıncağına kur yapıyor yanına eş almak istiyorum bununla ilgili sorularım var cevaplarmısınız
1- Yanına eş alsam konuşmayı unuturmu
2- Bana olan ilgisi azalır mı
3- 4 aylık kuşun yanına kaç aylık almalıyım
4- Dişi kuş yerine erkek kuş alsam arkadaş olurlar mı iyi anlaşırlarmı
5- Yanına alıcağım kuşu kendimi seçmeli
Şimdiden teşekkür ederim 🙂🙏🏻

Furkan82828282

Paylaşımcı
Merhaba, 3 aydır bizimle olan 4 aylık bir erkek muhabbet kuşumuz var konuşuyor oyuncaklarına,salıncağına kur yapıyor yanına eş almak istiyorum bununla ilgili sorularım var cevaplarmısınız
1. Eş al bence ama konuşmayı genellikle unutur
2.sana olan ilgisi azalada bilir azalmayada bilir ama eş alınca onunla oyun oynayamazsin
3.4 aylık küçük en az 6 aylik olmalı
4.anlasirlar ama dışı daha mantıklı olur bir 2 ay beraber olurlar hem alisirlar hemde yetişkin olurlar
5 imkanın varsa kendisi seçsin köy salma kafese hangisine yakın olursa iyi anlasirsa onu al
Hayırlı sağlıklı günler 😊

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba
-Konuşma ilgiye ve kuşun karakterine bağlı bazı kuşlar unutmuyor bazıları unutuyor.Benim kuşlar unuttu bir tek arada cici kuş diyorlar.(Yine de Eş almanızdan yanayım yanlız kalmasın)

-Bende ilgi azalmadı ama kıskanclık var.Tabi benim İkiside erkek eş olarak alırsanız nasıl olur bilemem.İlk olan kuşum ne zamn sonradan gelen kuşum ile ilgilensem kovalıyor gelip beni ısıriyor ,yiyecek,oyuncak kesinlikle vermiyor kovalıyor ama bana olan ilgisi aynı.

-Arkadaş olurlar. Benim Cankuş kovalıyor falan ama Babuş olmadan da yapamıyor 🤣

-Eş almayï düşünüyorsanız kendisinin seçmesi daha iyi olur yada sevdiği renge göre seçin.

Furkan82828282

Paylaşımcı
Merhaba
-Konuşma ilgiye ve kuşun karakterine bağlı bazı kuşlar unutmuyor bazıları unutuyor.Benim kuşlar unuttu bir tek arada cici kuş diyorlar.(Yine de Eş almanızdan yanayım yanlız kalmasın)

-Bende ilgi azalmadı ama kıskanclık var.Tabi benim İkiside erkek eş olarak alırsanız nasıl olur bilemem.İlk olan kuşum ne zamn sonradan gelen kuşum ile ilgilensem kovalıyor gelip beni ısıriyor ,yiyecek,oyuncak kesinlikle vermiyor kovalıyor ama bana olan ilgisi aynı.

-Arkadaş olurlar. Benim Cankuş kovalıyor falan ama Babuş olmadan da yapamıyor 🤣

-Eş almayï düşünüyorsanız kendisinin seçmesi daha iyi olur yada sevdiği renge göre seçin.
Aynen katılıyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba
1/asla unutmaz arkadaşına öğretir🥰
2/azalmaz daha çok artar sevgi gösterisi yapıp arkadaşını size alıştırır🥰
3/2-3-4 aylık normal kendi de daha bebek🥰
4/erkek de olur dişide çok iyi erkek arkadaş, dişi ile eş olurlar ileride🥰
5/yavru olduğu için fark etmez, gelen küçük olursa besleme yaparlar birbirlerine endişe etmeyin 2 günde alışırlar🥰
Rica ederim 🥰😊🤲