• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Muhabbet kuşuma eş almalı miyim

Ali DEMİR

Aktif Üye
Merhaba 1 yaşından fazla yetişkin erkek muhabbet Kusum var, konuşuyor, ve gün içinde sıkıldığını düşünüyorum. Ve bu yüzden eş almayı düşünüyorum, hiç eş almadım. Almalı miyim, aldığımda aynı kafese mi koyucam bana detaylı anlatırmısınız

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 1 yaşından fazla yetişkin erkek muhabbet Kusum var, konuşuyor, ve gün içinde sıkıldığını düşünüyorum. Ve bu yüzden eş almayı düşünüyorum, hiç eş almadım. Almalı miyim, aldığımda aynı kafese mi koyucam bana detaylı anlatırmısınız
Merhaba buyrun

Ali DEMİR

Aktif Üye
Merhaba buyrun
1 yaşından fazla yetişkin erkek muhabbet Kusum var, konuşuyor, ve gün içinde sıkıldığını düşünüyorum. Ve bu yüzden eş almayı düşünüyorum, hiç eş almadım. Almalı miyim, aldığımda aynı kafese mi koyucam bana detaylı anlatırmısınız

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
1 yaşından fazla yetişkin erkek muhabbet Kusum var, konuşuyor, ve gün içinde sıkıldığını düşünüyorum. Ve bu yüzden eş almayı düşünüyorum, hiç eş almadım. Almalı miyim, aldığımda aynı kafese mi koyucam bana detaylı anlatırmısınız
Makalede tüm detayları anlattım okudunuz mu?

Üst Alt