• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşuma elektrik çarptı

berend

Yeni Üye
Muhabbet kuşum dün akşam avizenin kablolarını kemirirken elektrik çarptı sigorta attı kuşum çok korktu ama dün iyiydi bugün tek gözünü kapalı tutuyor ve sürekli kabarık bir şekilde uyuyor. En son bugün 5-6 saat önce yemek yedi. Ne yapabilirim

mortsvivants

Eski Forumcu
Neler göreceğiz. Kuşunuz aç, ACİLEN yumurta sarısını yoğurt kıvamına getirin ve yedirin dikkatlice. Streamble.com üzerinden videosunu paylaşın, durumu nasıl şu an? Güncel dışkılarını görelim.

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanatlı uzmanına götürmeniz uygun olur. İçorgan zedelenmesi yaşamış olabilir.

mortsvivants

Eski Forumcu
Baktım fakat ilgilenen çok bir yer bulamadım. Bayramda nasıl işliyor çalışma saatleri bilmiyorum fakat öncesinde arayıp sormanız iyi olur.
-Kırıkkale Hayat Veteriner Kliniği
-Kırıkkale Barış Veteriner Kliniği

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanatlı uzmanına götürün yarım suluk suya yarım çay kaşığı karbonat katın içsin, muz yedirin, yumurtayı haşlayın sarısını ılık su ile ezin yedirin 🙏🌸 Ama ilk önceliğiniz kanatlı uzmanı olsun

rahimey

Paylaşımcı
Muhabbet kuşum dün akşam avizenin kablolarını kemirirken elektrik çarptı sigorta attı kuşum çok korktu ama dün iyiydi bugün tek gözünü kapalı tutuyor ve sürekli kabarık bir şekilde uyuyor. En son bugün 5-6 saat önce yemek yedi. Ne yapabilirim
terrym
Baktım fakat ilgilenen çok bir yer bulamadım. Bayramda nasıl işliyor çalışma saatleri bilmiyorum fakat öncesinde arayıp sormanız iyi olur.
-Kırıkkale Hayat Veteriner Kliniği
-Kırıkkale Barış Veteriner Kliniği
Hyirli bayramlar kuşunuzu elinize alıp koklayın aynı şekilde bnim başıma geldi burun deliklerini yani kızarmıştı kalp atışı hızlandı durgunlasti biraz gözünu açıp kapadı çok şükür iyi trymm krem sürdüm geçti 🤲

Üst Alt