Veteriner solunum yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi antibiyotik verdi. İlk gün ağzından 1 damla vermemi söyledi fakat verince kuşum baya kustu hapşırdu yeni yeni kendine geldi ne yapmalıyım
Merhaba. Geçmiş Olsun. Ağızdan Verilen Ilaclarda Bu tür Sorunlar Olabiliyor. Hekiminizi Sorun Suluktan Vermeyi Deneyin. Antibiyotigin Adi Ne Biliyor musunuz ? Yavrunuzun Videosunu Ekleyebilir misiniz ? @Burçak A.
Şuan Vermeyin. Bilgili Arkadaşlarımız Bir Baksın. Benimde Fikrim Yok Antibiyotiği Bilmiyorum. Şuan Bekleyin Kullanan Arkadaşlarımız Bir Baksınlar Ona Göre devam Edin 3 Damla Bana Fazla Geldi.
Ağızdan verilen ilaçlarda hapşırma tıksırma kusma gibi belirtiler görülüyor. Solunum yollarında sorun olduğu nasıl anlaşıldı kuyrukta sekme yada nefes alış veriş te ses var mı. Yani videoda bana pek sorun var gibi gelmedi de. Sakinken yada şekerleme yaparken kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz.
Ağızdan verilen ilaçlarda hapşırma tıksırma kusma gibi belirtiler görülüyor. Solunum yollarında sorun olduğu nasıl anlaşıldı kuyrukta sekme yada nefes alış veriş te ses var mı. Yani videoda bana pek sorun var gibi gelmedi de. Sakinken yada şekerleme yaparken kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz.
Açıkçası ben kuyruk sekmesi hiç göremedim. Hapşırma dan bahsetmişsiniz. Gribal bir enfeksiyon olabilir. Boşuna antibiyotik yüklemesi yapmayın derim. Turbo respiratory işe yarar diye düşünüyorum. Arada suluğa arada burnuna fısfıs. Ama tabi yanında olan sizsiniz daha iyi bilirsiniz. Antibiyotiği kullanacaksanızda tedavi sonrası üç gün üst üste entrobac takviyesi yapın.