• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yumurtaya oturmuyor.

awger

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kuş yumurtaya oturmuyor
Hastalık Belirti Tarihi
16 Eki 2023
2 gün önce kuşum yumurta yaptı heyecandan gidip bakıyorum kuşu 1 saattir yumurtaya oturmuyor bi sorun olur mu

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Oncelikle foruma hosgeldiniz. Ilk yumurtaysa bir süre oturmayabilir ancak 2 gun oldu demissiniz pesine baska yumurta geldi mi? Gelmezse, kus da yumurtaya oturmazsa yapacak bir sey yok. Yuvalik cok küçük degil umarim? Follugu var mi? Sabredip bekleyin sakin olun gidip gelip rahatsiz etmeyin. Başlık duzenlendi.

awger

Yeni Üye
ilk gün 1 tane yaptı sonra ki gün ikincisini yaptı merak ettim gidip baktım 2 saat önce yemini verdim yumurtasını kontrol ettim yapmışmı diye hala 2 taneydi yumurtası yuvasından çıktı ve birdaha girmedi yuvaya şimdi tekrar baktım hala yuvaya girmedi bi sorun olur mu peki yuvası büyük değil orta derece

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sürekli bakıp rahatsız etmeyin. Bazen ilk yumurtada bazen birkaç yumurta yaptıktan sonra yatarlar. Öyle yapmış mı diye sürekli bakarsanız strese girip yuvayı bırakabilir. Normal şartlarda iki günde bir yumurta yaparlar. Sizde iki günde bir ışıkları kapatmadan önce bakıp varsa yumurta numarasını atıp kapatın birdaha da iki gün geçmeden açmayın.

Üst Alt