• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Muhabbet kuşum yine hasta

Bnckpsa1

Yeni Üye
muhabbet kuşumla alakalı daha önce buraya yazmıştım daha sonra vetform adlı veterinere götürdüm kuşumda karaciğer yağlanması oldugunu söyledi kendi yaptıgı ilaçlari verdi ama kuşum yine aynı şekilde rahatsızlandı napmalıyım başka bir veterineremi götürmeliyim yoksa kendim doğal çözümler mi bulmalıyım bilmiyorum daha önce bu sorunu yaşayan ve atlatan varsa yardım edebilir mi

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Gittiğiniz yer kanatlı uzmanımıydı? Dışkı fotoğrafı ve kuşunuzun kısa bir videosunu paylaşın lütfen.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
muhabbet kuşumla alakalı daha önce buraya yazmıştım daha sonra vetform adlı veterinere götürdüm kuşumda karaciğer yağlanması oldugunu söyledi kendi yaptıgı ilaçlari verdi ama kuşum yine aynı şekilde rahatsızlandı napmalıyım başka bir veterineremi götürmeliyim yoksa kendim doğal çözümler mi bulmalıyım bilmiyorum daha önce bu sorunu yaşayan ve atlatan varsa yardım edebilir mi
Karaciğer yağlanmasının düzeyine bağlı, genelde küçülse veya azalsa bile kronik kalabiliyor, enginar sapını kaynatın, suluğuna koyun, yemine de kanatlıoil devedikeni tohumu unu serpebilirsiniz

Bnckpsa1

Yeni Üye
Gittiğiniz yer kanatlı uzmanımıydı? Dışkı fotoğrafı ve kuşunuzun kısa bir videosunu paylaşın lütfen.
Evet, Şu an uzak bir yerdeyim ama dışkısı yeşil sıvı şeklde idrarıda sarı yem yemeyi bırakıyor ve kusmaya başlıyor salyalı şekilde

Son düzenleme:

Bnckpsa1

Yeni Üye
Karaciğer yağlanmasının düzeyine bağlı, genelde küçülse veya azalsa bile kronik kalabiliyor, enginar sapını kaynatın, suluğuna koyun, yemine de kanatlıoil devedikeni tohumu unu serpebilirsiniz
[/QUOTE
evet gözde hanıma gittim bana şu an ileri düzeyde olmadıgını söyledi 50 gün ilaç vermemi istedi daha 3 hafta oldu yine hastalandı hayvan gerçekten çok kötü oluyor çaresiz kaldım gerçekten bu hastalığın kesin bir şekilde iyileşmesi mümkünmü acaba dediklerinizi eve gidince deneyeceğim inşhallah sağolun

Üst Alt