• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yeşil lekeli dışkılıyor

Busra2

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Muhabbet kuşu yeşil lekeli dışkılama
Hastalık Belirti Tarihi
30 Eki 2022
Merhaba sorum çok acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler 4 yaşında erkek muhabbet kuşum var kuşumun dışkısı yaklaşık 2 3 aydır yeşil lekeli dışkılıyor ve 2 veteriner değiştirdim biri 10 gün antibiyotik dedi kullandık daha sonra 3 gün probiyotik dedi onuda kullandık ve tedaviyi yarıda bıraktı anlayamadığım bir şekilde diğer veterinerde 1 hafta probiyotik dedi kullandık yine geçmedi artık napacağımı şaşırmış durumdayım muhabbet kuşumun hastalığı nedir ne yapmamız gerekiyor yardımcı olur musunuz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba hoş geldiniz dışkıda hastalık var ama bu antibiyotik kullanıldığı için de olabilir siz streamable com dan video yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍 veteriner ne teşhis koydu?

Busra2

Yeni Üye
Merhaba hoş geldiniz dışkıda hastalık var ama bu antibiyotik kullanıldığı için de olabilir siz streamable com dan video yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍 veteriner ne teşhis koydu?
Antibiyotikten öncede dışkısı böyleydi ama veteriner iç parazitten şüphelendi verdiği antibiyotiği bilmiyorum ama fayda etmedi diğer veterinerde nilverm vermişti ama ben kullanmadım çünkü önceki veterinerim çok ağır bir ilaç olduğunu kullanmamam gerektiğini söyledi 2 veteriner değiştirdim valla hepsi farklı şey söylüyor napacağımı şaşırdım artık 2 3 aydır böyle o kadar üzülüyorum ki sabah video ekleyeceğim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun canlılığı iyi dışkının sebebi yediği veya içtiği birşeylerden olsa gerek yemini nereden aldınız? Ne marka?

Busra2

Yeni Üye
Kuşun canlılığı iyi dışkının sebebi yediği veya içtiği birşeylerden olsa gerek yemini nereden aldınız? Ne marka?
Hayır imkansız yıllardır garden mix kenarı pembe olandan kullanıyorum hiç bişeyi yoktu dışkısı herşeyi gayet normaldi 3 aydır dışkısı bu şekilde ve asla değişmiyor kafesini her gün temizlerim suyunu her gün değiştiririm

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gerwit ve entrobac temin ediniz 👍 üç gün entrobac verelim üst üste

Üst Alt