Merhaba Muhabbet Kuşunu Alalı 5 Gün Oldu. Önceki Günler Sessiz Ve Sakindi Normal Normal Yemini Yerdi. Bu Sabah Yemlerini Atmaya Ve Kafesin Altındaki Kağıdın Altina girmeye başladı. Erkek Kac Aylık bilmiyorum
Kuşu karşısından net ve ışıklı ortamda çekelim bu şekilde anlaşılmıyor. Yem yemesinde azalma var mı? sanki göz çevresinde kızarıklık var gibi. Resimleri ve videoyu tekrar alalım belirttiğim gibi.
Kuşu karşısından net ve ışıklı ortamda çekelim bu şekilde anlaşılmıyor. Yem yemesinde azalma var mı? sanki göz çevresinde kızarıklık var gibi. Resimleri ve videoyu tekrar alalım belirttiğim gibi.
Alışma sürecinde olabilecek şeyler bunlar benimki de yemliğin içine giriyordu ve yemleri dışarı atıyordu zamanla bu alışkanlığından vazgeçer. Kafes altlığı olan bir kafes alsaydınız daha iyiydi ayaklarının dışkı ile temasını kesersiniz aynı şekilde benim kuş attığı yemleri yiyordu ve dışkı ile bulaşan yemleri yemek çok sağlıklı değil. O yüzden ızgaralı kafese geçtim
Eşeliyor yemi oyun oynuyor. İhtiyacı kadarını yiyecektir ancak daha büyük bit kafes almanızı, mutlaka tünekleri tahta olanlarıyla değiştirmenizi ve taban ızgarası kullanmanızı öneririm mikroplara ve hastalıklara davetiye çıkarıyor şu anki kafes düzeniniz.
Eşeliyor yemi oyun oynuyor. İhtiyacı kadarını yiyecektir ancak daha büyük bit kafes almanızı, mutlaka tünekleri tahta olanlarıyla değiştirmenizi ve taban ızgarası kullanmanızı öneririm mikroplara ve hastalıklara davetiye çıkarıyor şu anki kafes düzeniniz.