• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yemi yemiyor

TG SPAA

Paylaşımcı
Muhabbet kuşuma çoktandır kullandığı yemi veriyorum. Bazı yemleri yiyor ama çoğunlukla yere atıyor. Yemi değiştim bozulmuştur diye topak topak olmuştu. Arada sırada kabarıyor ben kafesin kapağını açınca geliyor. Tüy dökümünde dışkısı sadece beyazdı sonra düzeldi gibi gördüm yeniden atarım. Önüne çıkanı yemiyor yemi araklıyor IMG20240903191608 hosted at ImgBB
Birkaç kere kusma hareketi yaptığını gördüm yemi elimde görünce direk atlıyor ama siyah yem hariç yemiyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş kumu kullanıyor musunuz

TG SPAA

Paylaşımcı
Yemi yiyince ağzını açıp kafasını sağa sola sallıyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncelikle kusunuzu beslemeniz lazım. Elle besleme maması temin edin. Kuşunuzun bir rahatsızlığı var o da kurumaya yol açmış gibi gözüküyor videoda. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı veteriner önerelim.

TG SPAA

Paylaşımcı
Öncelikle kusunuzu beslemeniz lazım. Elle besleme maması temin edin. Kuşunuzun bir rahatsızlığı var o da kurumaya yol açmış gibi gözüküyor videoda. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı veteriner önerelim.
İstanbul

TG SPAA

Paylaşımcı
Haraketlenmesinde vs bişi yok sürekli dışarıda durmaya çalışıyor kuruma olduğuna emin miyiz az önce önceden kullandığı yeme baktım. Yemin içinden uğur böceği çıktı bildiğiniz. Bı tür zehirlenme olabilir mi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Haraketlenmesinde vs bişi yok sürekli dışarıda durmaya çalışıyor kuruma olduğuna emin miyiz az önce önceden kullandığı yeme baktım. Yemin içinden uğur böceği çıktı bildiğiniz. Bı tür zehirlenme olabilir mi
O yemi komple dökün, veteriner için de vetfrom veteriner kliniği, sirinpet veteriner kliniği öneririm

TG SPAA

Paylaşımcı
Yeni yem almıştım zaten kuruma olduğu kesinse veterinere gitmem gerekecek.

TG SPAA

Paylaşımcı
Son dışkısı bu şekilde herhangi bir teşhis koyabilir miyiz gitmeden önce

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzda enfeksiyon var ondan eminim ancak bakteriyel mi, mantar mi ondan emin değilim. Parazit olmadığından eminim ama