• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum yemi kırmadan döküyor yardım edin

erenn

Paylaşımcı
ya arkadaşlar ben çok yoruldum bu durumdan etkek muhabbet kuşum akıllı yemliğindeki yemi yiyo ama yerken diğer bütün yemleride aşağıdaki kabuk haznesine döküyor. aksam doldurdum bi bakıyorum hepsini hazneye dökmüs üst taraf bombos. ya çok büyük bi sorun bu ben bu hayvanları bir günlüğüne bile evde bırakamıyorum. evde misafir kalan kuşunda akıllı yemliği var sadece yemleri döküyor alta. 1 hafta yine tek bırakırım yani o derece . lütfen yardım edin kusumun bu takıntısını nasıl aşabilirim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İçine girip yatıyor mu ne yapıyor 😂

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
yok hayır. zaten eşi var ve 4 tanede yumurtaları var suan masallah.
Maşallah 🧿 Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲 Şimdilik rahatsız etmeyin maalesef ben bir çözüm yolu olduğunu zannetmiyorum

erenn

Paylaşımcı
Maşallah 🧿 Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲 Şimdilik rahatsız etmeyin maalesef ben bir çözüm yolu olduğunu zannetmiyorum
şey ya alışıklar zaten. daha doğrusu erkek olan zaten ilk kuşumuz ailemizin üyesi gibi adla korkmaz. dişi olanda korkar ama ilk kuluçkada alıştırdım onuda kontrollerde sıkıntı yapmıyor çıkıyor kapıda bekliyor geri geliyor sonra. hatta bugün zorunlu olarak elimi sokup almam gereken bir şey vardı yıvalığın içinden, erkeğin yanına gidip bi kere gagaladı bulutta gelip yuvaya girip yumurtaları altına aldı ben işimi hallederken😂😂

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
şey ya alışıklar zaten. daha doğrusu erkek olan zaten ilk kuşumuz ailemizin üyesi gibi adla korkmaz. dişi olanda korkar ama ilk kuluçkada alıştırdım onuda kontrollerde sıkıntı yapmıyor çıkıyor kapıda bekliyor geri geliyor sonra. hatta bugün zorunlu olarak elimi sokup almam gereken bir şey vardı yıvalığın içinden, erkeğin yanına gidip bi kere gagaladı bulutta gelip yuvaya girip yumurtaları altına aldı ben işimi hallederken😂😂
Çok tatlılar ya 😂😂😂

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bazı kuşlar tohum seçiyor seçerken döküyor malesef, bir çift kuşum aynı durumda
Tekrar temizleyip, üfleyip içine dökün
Tabiki tekrar yapacak, yemi değiştirin
Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur güzel bir karışım yapar yollar
Versele laga da iyidir

erenn

Paylaşımcı
Bazı kuşlar tohum seçiyor seçerken döküyor malesef, bir çift kuşum aynı durumda
Tekrar temizleyip, üfleyip içine dökün
Tabiki tekrar yapacak, yemi değiştirin
Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur güzel bir karışım yapar yollar
Versele laga da iyidir
ama her zaman kullandığım yem önceden böyle bir problem yoktu.

ThorOps

Aktif Üye
benim kuşumda yulaf seviyor 😂 bulamayınca kafa atıyor yemliğe

Üst Alt