• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Muhabbet kuşum yem yemiyor.

Mehdi123

Yeni Üye
Merhaba,
Dişi 5 yaşında muhabbet kuşuma diyet yem kullanıyorum yaklaşık 5 aydır falan ancak son iki gündür yem neredeyse hiç yemiyor ve iki günde 46 gramdan 43 grama düştü, elime göğüs kemiği de geliyor biraz ve kursağını kontrol ettim boş, dışkı yapıyor ancak büyük değil ve normalden biraz küçük yapıyor bağırsak düzenleyici vitamin de verdim iki gün önce suyuna ama dışkısı çok düzene girmedi ben de suyu yeniledim zaten günde BİR yenilemek gerektiği için. Ne yapabilirim tehlikeli bir durum var mı? Ek takviye almam gereken ya da yem dışında verebileceğim bir şeyler tavsiye eder misiniz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Takviye ne kullanıyorsunuz? Takviye uzun süre beklememeli. En fazla 6-8 saat durmalı. Sonrasında faydadan çok zararı dokunur. Yemediğine eminseniz sevdiği şeyler verin yesin. Temiz peçete üzerine Güncel dışkısını ekler misiniz?

Mehdi123

Yeni Üye
Takviye ne kullanıyorsunuz? Takviye uzun süre beklememeli. En fazla 6-8 saat durmalı. Sonrasında faydadan çok zararı dokunur. Yemediğine eminseniz sevdiği şeyler verin yesin. Temiz peçete üzerine Güncel dışkısını ekler misiniz?
Evet evet takviyeyi n süre bekletmiyorum zaten diar gibi bir şey kullanıyorum adını tam hatırlayamadım şuan ama sevdiği şeyleri veriyorum ancak yeterli gelir mi emin olamadım ek olarak almamı önereceğiniz vitamin vs varsa önerebilir misiniz alayım hemen. Yemini de değiştireceğim zaten, dışkı fotoğrafı da güncel çekmemiştim ama şöyle birazcık gözüken bir fotoğraf var eve gidince ancak yakından çekebilirim. 06c90a2b-0a25-43a9-b410-c3e5e7a32ac7.jpeg

Üst Alt