• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yem yemiyor

kurguz

Yeni Üye
Muhabbet kuşum birden yem yemeyi kesti ve sürekli farklı şeyler yedirmek zorunda kalıyoruz, ekmeği çok seviyor fakat kesinlikle yem yemiyor. Yemini değiştirdim fakat onu da yemedi. Bu neden kaynaklanır? Enerjisi ve morali çok yüksek herhangi bir hastalık belirtisi yok.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum birden yem yemeyi kesti ve sürekli farklı şeyler yedirmek zorunda kalıyoruz, ekmeği çok seviyor fakat kesinlikle yem yemiyor. Yemini değiştirdim fakat onu da yemedi. Bu neden kaynaklanır? Enerjisi ve morali çok yüksek herhangi bir hastalık belirtisi yok.
Merhaba hoş geldiniz
Ekmek kursak mantarı için bulunmaz nimet. Lütfen vermeyin streamable.com dan video ve beyaz peçete üzerine dışkı paylaşırsanız sevinirim

kurguz

Yeni Üye
Hoş buldum teşekkür ederim. Biraz geç oldu kusura bakmayın.

Kilosu ve neşesi yerinde, tüneme, kabarık durma gibi davranışı da olmuyor. Bazen çok nadir kabarıyor. Bizimle konuşuyor, uçuyor ama bir türlü yem yemiyor bizde bu sefer aç kalmaması için ekmek veriyoruz. Hatta biz yemek yerken elimizdeki ekmeğe uçup geliyor.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Kilosu ve neşesi yerinde, tüneme, kabarık durma gibi davranışı da olmuyor. Bazen çok nadir kabarıyor. Bizimle konuşuyor, uçuyor ama bir türlü yem yemiyor bizde bu sefer aç kalmaması için ekmek veriyoruz. Hatta biz yemek yerken elimizdeki ekmeğe uçup geliyor.
Daldarı, Nijer tohumu, yulaf bunları keyifle yer. Entrobac, Gervit-w temin edin. Entrobac 3 gün kullanın lütfen, yarım suluğa mercimek tanesi kadar tahta, plastik, cam veya porselen kaşık ile. DEMİR KULLANILMAZ
8 Saat duracak sulukta tazesi ile değişecek su, kapalı şişe su kullanılmalı.
Gervit-w yarım suluğa 5 damla 8 saat aynı şekilde
Sonra dışkı paylaşırsanız tekrar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Kuşunuz ishal acil entrobac probiyotik verilmeli nerede ikamet ediyorsunuz

kurguz

Yeni Üye
Ben Manisa Turgutlu'da ikamet ediyorum. Veterinerlerde kolayca bulunur mu acaba yoksa sipariş vereyim şimdi vakit kaybetmeden.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ben Manisa Turgutlu'da ikamet ediyorum. Veterinerlerde kolayca bulunur mu acaba yoksa sipariş vereyim şimdi vakit kaybetmeden.
Mamaist.com watsap hattından ulaşabilirsiniz Şehmus BAKIR hocama pazartesi verir salı elinize ulaşır
Entrobac,probiyotik bağışıklık sistemi için
Gervit-w multivitamin gerekli vitamini karşılar
BtAmin forte tüğ gelişimini destekler
Bu üçünü kullanmalısınız
Zeolit tozu sparişi verin birde Zeolit Tozu bakteriyi öldürür kursak bakteri sini barındırmaz bağırsağı düzenler
Tohumları petshop dan alın lütfen
Yumurta ve pirinç haşlayın içine az bişey mısır unu katın. Prinç 50-60 adet haşlayın
Karıştırıp verin, yemezse şiringa ile verin geçmiş olsun

Üst Alt