• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kusum yem kusuyor

mesut55

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Yok
Merhaba muhabnet kusum cok yem kusuyor ve kustugunu geri yiyor ve kusarken cilveleniyor. Bu durum ne zaman biter yada yan etkisi var mi keyfi yerinde. Keyfine kusuyor ve geri yiyor

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba kur kusmasıdır o, normal bir şey ama geri yemesi tehlikeli. Bu durum kuş eş istedikçe devam edecek en iyisi ona eş almak.

Melisa41

Tutkulu
Merhaba muhabnet kusum cok yem kusuyor ve kustugunu geri yiyor ve kusarken cilveleniyor. Bu durum ne zaman biter yada yan etkisi var mi keyfi yerinde. Keyfine kusuyor ve geri yiyor
Öncelikle hoşgeldiniz 🙂Büyük ihtimalle çiftleşme belirtisi gorsetiriyor siz resmini ve streamble.comdan videonuzu linkini alıp gruba atarmisiniz yine de bakalım ne olur ne olmaz

Son düzenleme:

efe1903

Tutkulu
Bencede kur kusması ona eş alın bence bide video yüklerseniz daha iyi olur

mesut55

Aktif Üye
Boyle bir videosu var eş almayi denedik disi kuş getirdim ama malesef anlasamadilar istemedi bizden kiskandi tinlamadi yani disi kusu. kafesini ve oyuncaklarini bizi cok seviyor

Melisa41

Tutkulu
Boyle bir videosu var eş almayi denedik disi kuş getirdim ama malesef anlasamadilar istemedi bizden kiskandi tinlamadi yani disi kusu. kafesini ve oyuncaklarini bizi cok seviyor
Benim muhabbet kusumda aynı sorun oldu sürekli kavga ettiler bende dişiyi küçük aldım inanılmaz şekilde çok iyi anlasiyorlar @Şehmus BAKIR hocamın dediği gibi öğretmeni gibi görüyor dişi erkeği bence düşünürseniz yavru dişi alabilirsiniz benim aldığım 50 gunluktu diyebilirim 😄

mesut55

Aktif Üye
Benim muhabbet kusumda aynı sorun oldu sürekli kavga ettiler bende dişiyi küçük aldım inanılmaz şekilde çok iyi anlasiyorlar @Şehmus BAKIR hocamın dediği gibi öğretmeni gibi görüyor dişi erkeği bence düşünürseniz yavru dişi alabilirsiniz benim aldığım 50 gunluktu diyebilirim 😄
Benim kusum cok kiskandi depresyona girmesinden korktum o yuzden geri verdim

mesut55

Aktif Üye
Disi kus alarak mi engellicem ama aldim onu cok kiskandi bizi kafesini oyuncaklarini asla paylasmadi depresyoma girer diye korktum geri verdim

Melisa41

Tutkulu
Disi kus alarak mi engellicem ama aldim onu cok kiskandi bizi kafesini oyuncaklarini asla paylasmadi depresyoma girer diye korktum geri verdim
o birkaç güne normale döner eğer dişi kuş almak istemiyorsanız ama kustugunu yemesi sakıncalı olur mu diye düşünüyorum kafes tabanına veya temiz olmayan bir yere kusuyorsa hastalanabilir

mesut55

Aktif Üye
o birkaç güne normale döner eğer dişi kuş almak istemiyorsanız ama kustugunu yemesi sakıncalı olur mu diye düşünüyorum kafes tabanına veya temiz olmayan bir yere kusuyorsa hastalanabilir
Ayagina oyuncagina kondugu yere kusuyor

Melisa41

Tutkulu
Bazı kuşlarda böyle kıskançlıklar oluyor depresyona girebilir veya stres yaşayabilir bu konuda haklısınız o zaman siz dikkat edin kustugunu yememesini sağlayın kur hareketi olduğu açık zamana birakin