• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yavrumu ?

the.sleyered

Yeni Üye
Selam arkadaşlar, daha önce çok papağan besledim ancak 2 gün önce petshopda kendi halinde bu beyaz muhabbet kuşunu gördüm ve evlat edindim. Elime geliyor, omzumda duruyor dudağımı gagalar gibi yapıyor felan birbirimize çok alıştık. Fotoğraflarını ekliyorum, petshop yavru dedi ama ben anlamadığım için ve daha öncede hiç muhabbet beslemediğim için sorma gereği duyuyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum..

IMG_20241016_132944.jpg
IMG_20241016_035210.jpg
IMG_20241013_230803.jpg

Kafeside değiştireceğim daha sonra daha geniş bi kafes ile..

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yetişkin kızışmış bir erkek. Muhtemelen sizden önceki sahibi ele alıştırmış.

the.sleyered

Yeni Üye
Yetişkin kızışmış bir erkek. Muhtemelen sizden önceki sahibi ele alıştırmış.
Anladım hocam, vallaha çokta iyi anlaşıyorum. Kafes olayınıda bugün çözeceğim. Adı yakışıklı koydum ve mırıldanmaya da başlıyor. Sürekli sakin ses tonuyla ilgileniyorum.

ebrulihayat

Yeni Üye
Selam arkadaşlar, daha önce çok papağan besledim ancak 2 gün önce petshopda kendi halinde bu beyaz muhabbet kuşunu gördüm ve evlat edindim. Elime geliyor, omzumda duruyor dudağımı gagalar gibi yapıyor felan birbirimize çok alıştık. Fotoğraflarını ekliyorum, petshop yavru dedi ama ben anlamadığım için ve daha öncede hiç muhabbet beslemediğim için sorma gereği duyuyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum..

Ekli dosyayı görüntüle 70728
Ekli dosyayı görüntüle 70729
Ekli dosyayı görüntüle 70730

Kafeside değiştireceğim daha sonra daha geniş bi kafes ile..
Hayır yetiskin kusunuz erkek