• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et muhabbet kuşum yalnızca idrar yapıyor

kuskus17193701

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
aşırı idrar
Hastalık Belirti Tarihi
22 Nis 2026
7 yaşındaki muhabbet kuşum 1 aydir yalnızca idrar yapiyor çok az diskiliyor oda katı değil. çok su içiyor. halsiz değil enerjik. bunun dışında problem yok. patates verdim pirinç verdim bardakta sirkeli su verdim meyve sebzeyi bıraktı kafesi temizledim yemide taze suyuda temiz nedeni ne olabilir çok su içtiği için mi

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
7 yaşındaki muhabbet kuşum 1 aydir yalnızca idrar yapiyor çok az diskiliyor oda katı değil. çok su içiyor. halsiz değil enerjik. bunun dışında problem yok. patates verdim pirinç verdim bardakta sirkeli su verdim meyve sebzeyi bıraktı kafesi temizledim yemide taze suyuda temiz nedeni ne olabilir çok su içtiği için mi
Dışkıyı kuşu genel kafes düzenini görebilir miyiz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba ♦⚠ sirke bağırsak florasını bozar ve ishale sebep olur vermeyin
Yemini değiştirin, gerekirse el besleme yapın

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Abla güver
abla güvercin içinde geçerli mi sirke ben 2 hafta da 1 veriyorum ama sadece güvercinlere 2 litre suya 1 çay tatlı kaşığı elma sirkesi

kuskus17193701

Yeni Üye
Dışkıyı kuşu genel kafes düzenini görebilir miyiz
bir hafta önce kuşun dışkısı ikinci fotoğraftaki gibiydi bir günde bu hale geliyor ve iğrenç kokuyordu bugünse birinci fotoğrafta olduğu gibi tamamen sıvı

Ekli dosyalar

kuskus17193701

Yeni Üye
araştırdığımda elma sirkesi verin diyorlardı Ben de bardağı su koyup içine biraz elma sirkesi koydum 2 damla falan içti bundan sonra vermeyeceğim

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
bir hafta önce kuşun dışkısı ikinci fotoğraftaki gibiydi bir günde bu hale geliyor ve iğrenç kokuyordu bugünse birinci fotoğrafta olduğu gibi tamamen sıvı
Bağırsaklar çok bozuk yem olarak sadece aspur verin 2-3 gün dışkı formu düzelene kadar yem ne kullanıyorsunuz

Üst Alt