• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşum uyurken kafası düşüyor.

...

Yeni Üye
Merhabalar.
5 yaşındaki muhabbet kuşum uyurken kafası öne doğru gidiyor. Kendisi uyumaya devam ediyor tam düşecek gibi olduğunda uyanıyor.
Aynasinin önünde uyuduğu zaman böyle olmuyor. Ya da kafasını kanatlarının arasına koyduğunda böyle olmuyor. Sebebi ne olabilir. Probiyotik verdim bu gün. Keyfi yerinde genel olarak bir denge problemi yok. Dışkısı normal bu gün yumurta verdim.

Ekli dosyalar

Artemis

Aktif Üye
Merhabalar.
5 yaşındaki muhabbet kuşum uyurken kafası öne doğru gidiyor. Kendisi uyumaya devam ediyor tam düşecek gibi olduğunda uyanıyor.
Aynasinin önünde uyuduğu zaman böyle olmuyor. Ya da kafasını kanatlarının arasına koyduğunda böyle olmuyor. Sebebi ne olabilir. Probiyotik verdim bu gün. Keyfi yerinde genel olarak bir denge problemi yok. Dışkısı normal bu gün yumurta verdim.
Bazen böyle şekerleme yapıyor benim kuşum da hatta hemen konuşup hareketlendiriyorum aynı şekilde bir kaç kere korktuğum oldu normal diye düşünüyorum @Burçak A.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar.
Bazen kuşlar böyle uyuyabilir, içi geçmiştir diyelim 🌸🤣