• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Muhabbet kuşum uyurken garip bir ses çıkarıyor

MetehanKrks

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kuyruk hareketi, agresiflik
Hastalık Belirti Tarihi
1 Mar 2026
Merhabalar, kuşum birkaç gündür dinlenirlen ve uyurken kuyruğunu aşağı yukarı hareket ettiriyor ve uyurken birkaç kez böyle ses çıkarıyor. İştahı ve enerjisi yerinde. Ceresi biraz kahverengileşti ve ısırması arttı bana karşı üç dört gündür normalde hiç ısırmazdı. Neden olabilir cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, kuşum birkaç gündür dinlenirlen ve uyurken kuyruğunu aşağı yukarı hareket ettiriyor ve uyurken birkaç kez böyle ses çıkarıyor. İştahı ve enerjisi yerinde. Ceresi biraz kahverengileşti ve ısırması arttı bana karşı üç dört gündür normalde hiç ısırmazdı. Neden olabilir cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Merhaba kuşunuz kızgınlık döneminde bir dişi😊
Yumurta olabilir, kuyrukta sekmede var, popoyu kontrol eder misiniz
Sertlik var mı?
Videoda şiş gibi gözüküyor

MetehanKrks

Yeni Üye
Merhaba kuşunuz kızgınlık döneminde bir dişi😊
Yumurta olabilir, kuyrukta sekmede var, popoyu kontrol eder misiniz
Sertlik var mı?
Videoda şiş gibi gözüküyor
Biraz sertlik var gibi geldi kontrol ettim de. Ne yapmalıyım bu dönem için? Bir de videodaki çıkardığı seste bir sıkıntı var mı?

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Biraz sertlik var gibi geldi kontrol ettim de. Ne yapmalıyım bu dönem için? Bir de videodaki çıkardığı seste bir sıkıntı var mı?
Kalamar kemiği , kalsiyum blok , grit kum bulunmalı kalsiyum eksikliği olmasın yavrunun. Normal olarak gervit w , bt amin , entrobac vermeye devam edin varsa. Sırtına çok dokunmayın siz. Eğerki yumurtlarsa eşi yoksa yumurtalarını alın atın direkt üstüne kuluçkalamasın boş yere.

MetehanKrks

Yeni Üye
Kalamar kemiği , kalsiyum blok , grit kum bulunmalı kalsiyum eksikliği olmasın yavrunun. Normal olarak gervit w , bt amin , entrobac vermeye devam edin varsa. Sırtına çok dokunmayın siz. Eğerki yumurtlarsa eşi yoksa yumurtalarını alın atın direkt üstüne kuluçkalamasın boş yere.
Bu ikisini kullanıyorum yeterli olur mu ? Ne sıklıkla devam etmeliyim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu ikisini kullanıyorum yeterli olur mu ? Ne sıklıkla devam etmeliyim
Merhaba, biri vitamin Selenyum(kızıştırıcı dır vermeyin) digeri ishal damlası bağırsak içindir
Size gereken Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
♦ Entrobac Probiyotik bağışıklık sistemi içindir
♦BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar mutlaka verin
♦Gervit-w multivitamin
İnternet üzerinden alınabilir yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz, orjinal bölünmüş cam şişede gelir
Büyük ihtimalle yumurta var gidişatı normal seyirde
Eşi yoksa yumurta olunca alıp atın lütfen

MetehanKrks

Yeni Üye
İkinize de çok teşekkür ederim bunları temin edeceğim. Peki kızgınlıkta ve geçtikten sonra hangi sıklıkla kullanmalıyım bu üçünü? Kusura bakmayın pek bilgim yok o yüzden soruyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim bunları temin edeceğim. Peki kızgınlıkta ve geçtikten sonra hangi sıklıkla kullanmalıyım bu üçünü? Kusura bakmayın pek bilgim yok o yüzden soruyorum
Rica ederim, Estağfurullah her zaman yazabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız 😊🤲
Rutin olarak verilmelidir hepimiz kulkanıyoruz
Bu arada yulaf çekirdeksiz elma banyo ve kafes dışında gezmeler kızgınlığı azaltır
Havuç nane Nijer tohumu kızgınlık arrırır😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Buyrun izleyin lütfen faydası çok olur

Üst Alt