• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Muhabbet kuşum uyukluyor

ümit altun

Yeni Üye
Muhabbet kuşum dişi olan gözlerini kapatıyor ve bazen kafasını arkasına yani sırt bölgesine koyuyor bazen gözlerini kapatıp kafası titriyor yeni yani dün petshoptan aldım bugün oldu bu olaylar ve hemen petshopa gidip sordum danıştım ilaç önermesini istedim oda bana ilaç verdi ama kutu halinde değildi daha doğrusu açık bir ilaç ve iki tane muhabbet kuşu almıştım fotoğraf falan atacam dışkı sulu biraz yapıyor

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Daha net yandan bir resim alabilir miyiz ? bir de yerdeki nedir ? üzerinde dışkı var mama falan mı ? (tünekleri ahşap/tahta ile değişirseniz daha sağlıklı olacaktır. ) ilacın ne olduğunu sordunuz mu ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşların kafesi küçük tabanı hijyen değil.havucu öyle sade vermeyin 👍 kuşların videosunu ekleyin bakalım.yeni geldiği ortamda stres yapmış olabilir erkeğin de baskıları varsa bu onu o hâle getirir, verilen toz ilacın ne olduğunu bilmiyorum ama probiyotik de olsa bu onu düzeltmez şuan yapmanız gereken kuşu ayırmak olacaktır daldari verin yükseğe koyun stresini atsın iştahı açılsın iyi olur