• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum Titriyor Sallanıyor

LastBird

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
18 Eyl 2024
Merhaba lütfen yardımcı olun korkuyorum.Muhabbet kuşum durmadan değil ama arada bi bir kaç saniyeliğine dengesini kaybediyor,sallanıyor,titriyor. düne kadar bişey yoktu bugün okuldan döndüğümde bu halde gördüm. yem biraz yedi .kötü gözükmüyor fakat yinede davranışları normal değil. hareket ettiğinde biraz sarhoş gibi. parmağımdayken kendini yukarıya uzatıyor gibi yani biraz daha dik duruyor ve biraz ayakları tutmuyor gibi ayakları açılıyor.

LastBird

Yeni Üye
Hala hareket edebiliyor.elimden tüneğe atlıyor zıplıyor.sonra ise baya bi sallanıp titriyip dengesini sağlıyor kuyruğu çok aşağıda. üşütmüş olabilir diye düşünüyorum odam bu sabah soğuktu ve bi önceki gün çok Fazla uçmuştu biyere gidecektim bu yüzden yakalamaya çalıştım.travma olabilirmi yada üşütme

LastBird

Yeni Üye
ve kafesten kabarma sesleri geliyor sık sık kabarıyor. kafesi örtülü beni görmezken salladığını veya titresiğini görmedim ama kafesten çok nadir şekilde çırpınma sesi geliyor arada. Beni sever yanıma yaklaşır. fakat onu kovaladığım için ve sonrasında oda soğuduğu için hem travma hem üşütme olabilirmi?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
ve kafesten kabarma sesleri geliyor sık sık kabarıyor. kafesi örtülü beni görmezken salladığını veya titresiğini görmedim ama kafesten çok nadir şekilde çırpınma sesi geliyor arada. Beni sever yanıma yaklaşır. fakat onu kovaladığım için ve sonrasında oda soğuduğu için hem travma hem üşütme olabilirmi?
Kaç yaşındasınız?
Herhangi bir gıda, çiçek, boya, kimyasal yedi mi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
ses çıkarıyor elimi yaklaştırınca kızıyor. kötü gözükmüyor. kuyruğu hep aşağıda ve kabarık şekilde duruyor . dışkısı normal gözüküyor. fakat normalden küçük
Kumlu tüneği çıkarın, zararlı, kuşu korkutmayın stres yapar, kalp krizi geçirir, titreme, denge kaybı stres kaynaklı olabilir, dışkılar normal, günlük suyunu kapalı şişe su verin

LastBird

Yeni Üye
Kaç yaşındasınız?
Herhangi bir gıda, çiçek, boya, kimyasal yedi mi
16 yaşındayım kovalama derken arkasından koşturmadım.yukaruya konduğu için elimi uzatıp uzatıp durdum gelmemek için oradan oraya uçtu sonrasında ise geldi.odada çiçek yok. odama gıda sokmuyorum. boyada yok. kimyasal olabilecek birşey yok .fakat dışkısını yiyordu arada

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
ses çıkarıyor elimi yaklaştırınca kızıyor. kötü gözükmüyor. kuyruğu hep aşağıda ve kabarık şekilde duruyor . dışkısı normal gözüküyor. fakat normalden küçük
Müsade edin saat çok geç ve uyusun🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
16 yaşındayım kovalama derken arkasından koşturmadım.yukaruya konduğu için elimi uzatıp uzatıp durdum gelmemek için oradan oraya uçtu sonrasında ise geldi.odada çiçek yok. odama gıda sokmuyorum. boyada yok. kimyasal olabilecek birşey yok .fakat dışkısını yiyordu arada
Mineral eksikliği dışkı yedirir, mineral blok, kalamar kemiği, gaga taşı kullanın👍

LastBird

Yeni Üye
kendisini kaşımak istiyor bir ayağını kaşımak için kaldırınca dengesi bozuluyor düşücek gibi oluyor çırpınıp tutunuyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
armino diye sarı ambalajlı bir vitamini var suya döküyorum 2 damla
Etkisi olmaz, Röhnfried ürünleri kullanın
Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w / multivitamin
BtAmin forte / tüy kas kemik yapısını destekler