• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum tek bir odadan çıkmıyor

Muhabbet kuşum evin içinde dolasmiyor onun yerine tek bir odada kalmayı tercih ediyor küçükken öyle alistirdugim icinmi bilmiyorum ama bide elim ve omzum dışında hiç bir yere konmuyor elden inmiyor alalı 2 yıl oldu nasıl diğer odalara alıştıra bilirim bilgi verirmisiniz?

Mert.

Eski Forumcu
AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ tek Odada uçması daha iyi. Bence diğer odalara gidince kapı açık kalıyor sonra farkedirmiyor tek Odada olcak. Ama sağlıklı olcak ona orası yeter ben dolasmasini önermiyorum ama bilgi verebilirim dal darı sevdiği. Yiyecekleri gösterip cagirabilirsiniz KUSUNUZA maşallah birde tuydemi kuş. Yada yikadizmi

Kaan.tzl

Aktif Üye
Muhabbet kuşum evin içinde dolasmiyor onun yerine tek bir odada kalmayı tercih ediyor küçükken öyle alistirdugim icinmi bilmiyorum ama bide elim ve omzum dışında hiç bir yere konmuyor elden inmiyor alalı 2 yıl oldu nasıl diğer odalara alıştıra bilirim bilgi verirmisiniz?
Korkuyo olabilir ona kafes dışında üstünde duracağı tünek yaparsan belki oraya konar benim muhabbet kuşumda çok korkak onun üstüne alıştırdım orda duruyo

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Burada çoğumuz elime omuzuma gelmiyor diye konu açmışızdır, ne güzel işte başka şeylere merak duymasın ki başına da iş açmasın 😅 elinizde veya omuzunuzda dururken başka odaya götürürseniz oraya da zamanla alışacaktır ama ben kuşlarım mutfağa ve diğer odalara gittiğinde çok tedirgin oluyordum aniden bir yerin arkasına düşer, hangi odaya gittiğini göremem ben bulana kadar başına iş açar diye 😔

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hoşgeldiniz. Bence tek odada takılması gayet güzel normali bu. Böyle devam. Sağlıklı günler.. :)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bende tüm arkadaşlarımın fikirlerine katılıyorum. Tek odaya alışması onun güvenliği açısından her zaman daha iyidir. Yalnız kuşunuz yoğun tüyde. Bu dönemi rahat atlatması için b vitamini takviyesi verin. Herhangi bir takviye vermiyorsaniz tabi. 🖐🏻

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kendi güvendiği alanın dışında bişi yapmak istemiyorlar. Benimki de hep aynı odada ve benim üzerimde dolanıyor, biraz özgür olsun meraklı meraklı dolaşsın isterdim ama böylesi daha güvenli aslında ☺ Koca evi kontrol etmek zor gözden kaçan şeyler olabilir. Pencere açık mı, ortalıkta içine düşeceği bişi var mı sürekli takip etmek zor.

AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ tek Odada uçması daha iyi. Bence diğer odalara gidince kapı açık kalıyor sonra farkedirmiyor tek Odada olcak. Ama sağlıklı olcak ona orası yeter ben dolasmasini önermiyorum ama bilgi verebilirim dal darı sevdiği. Yiyecekleri gösterip cagirabilirsiniz KUSUNUZA maşallah birde tuydemi kuş. Yada yikadizmi
Evet tuyde

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gerekli değerli yorumlar yapılmış ailemize hoş geldiniz 😊

Üst Alt