• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Muhabbet kuşum tanıdığı kişilere gagasını sürtüyor

Kaan41

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum ufak bi hastalık dönemi geçirdi kuşu alalı 3 ay oldu eski sahipleri bakamıyordu ben aldım hastalığı atlattı, ancak bu hastalık döneminden sonra eskiden çok pasif uysal kuş çok haraketli oldu fakat dikkatimizi çeken bi durum oldu kuş sürekli bize gelip özellikle çene ve yanak bölgelerimize gagasını sürtüyor acıtmadan gıdıklar tarzda dili filanda değiyor bazen vitamin eksikliği gibi bir şeyi olabilir mi ?

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Merhaba muhabbet kuşum ufak bi hastalık dönemi geçirdi kuşu alalı 3 ay oldu eski sahipleri bakamıyordu ben aldım hastalığı atlattı, ancak bu hastalık döneminden sonra eskiden çok pasif uysal kuş çok haraketli oldu fakat dikkatimizi çeken bi durum oldu kuş sürekli bize gelip özellikle çene ve yanak bölgelerimize gagasını sürtüyor acıtmadan gıdıklar tarzda dili filanda değiyor bazen vitamin eksikliği gibi bir şeyi olabilir mi ?
Ense damlası yaptırdınızmı? Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?
Rutin olarak bu vitaminleri kullanmanızı öneririm. Ve o an videosunu görebilir miyim?

Kaan41

Yeni Üye
Ense damlası yaptırdınızmı? Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?
Rutin olarak bu vitaminleri kullanmanızı öneririm. Ve o an videosunu görebilir miyim?
hayır ense damlası gibi şeyler yaptırmadık yeşillik gibi şeylerde yemiyor korkup kaçıyor vermeye çalıştığımızda

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba deri üzerinden tuz, mineral karşılamak istiyor büyük ihtimalle
Kafesine blok kaya tuzu alıp yemlik içinde bırakın lütfen 😊

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederiz bizde böyle bi sorun olduğunu düşünüp emin olmak istedik :)

Kaan41

Yeni Üye
Rica ederim, gözlemleyin yakışıklıyı lütfen
Merhaba bir şey sormak istiyorum şu an bu bahsettiğiniz kayalardan alma şansım yok 1 2 gün sonra, ancak elimde bir Apexisol Multivitamin A, D3, E, C var bunu versem suyuna idare edermi 1 2 sene önce aldım, yemek konusunda çok seçici Yem ve Yumurta dışında birşey yemiyor yeşillik bile reddediyor ve Durumu müdahele etmezsek sıkıntıya giricek gibi gözüküyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba bir şey sormak istiyorum şu an bu bahsettiğiniz kayalardan alma şansım yok 1 2 gün sonra, ancak elimde bir Apexisol Multivitamin A, D3, E, C var bunu versem suyuna idare edermi 1 2 sene önce aldım, yemek konusunda çok seçici Yem ve Yumurta dışında birşey yemiyor yeşillik bile reddediyor ve Durumu müdahele etmezsek sıkıntıya giricek gibi gözüküyor.
Gervit w öneririm ☺

Üst Alt