• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum suya düştü

Kubra_fsn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Titreme
Merhaba muhabbet kuşum mutfaktaki cifli suyun içine düştü yıkadım kurutmasını bekliyorum başka ne yapmam lazım acil yardım eder misiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kuşunuzun streamable.com üzerinden videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu da alalım. Şuan güvenli yeri olan kafesine koyunuz kuşunuzu birde stresini alması için daldarı asın kafese.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Yıkama kısmını merak ettim ben. Nasıl bir yıkama yaptınız? Yıkadığınız su ılık mı sıcak mıydı? Kurutmayı nasıl yaptınız? Odanın sıcaklığı ve rüzgar alıp almaması durumu nedir? Bu soruların cevaplarında kuşa zarar verecek bir cevap yoksa sorun olmaz.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba muhabbet kuşum mutfaktaki cifli suyun içine düştü yıkadım kurutmasını bekliyorum başka ne yapmam lazım acil yardım eder misiniz
İçine düşmesinden ziyade süresi ne kadardı yani anında farkedip müdahale ettinizmi yoksa bir süre suda mı kaldı, ağzına yüzüne geldimi, yuttumu, yukarıda arkadaşların sorduklarıda önemli yıkama ve kurutma şekliniz?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kuşun son durumu nedir bilgi var mı?