• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusum surekli ses cikariyor

yagmuurr

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanatlari titriyo hapsiriyo ve ses cikartiyo
Hastalık Belirti Tarihi
29 Ara 2024
Kullanılan İlaç
Neocure
Merhaba muhabbet kusum uzun zamandir hapsiriyo buralardaki bir veterinere goturdugumde solunum sıkıntısı oldugunu soyleyip antibiyotik vermislerdi ben kullandim ama hicbir ise yaramadi cok uzun zamandir boyleydi ama su siralar galiba artmaya basladi hapsirik krizlerine giriuo ust uste surekli hapsiriyo. gece gunduz fark etmeden sanki cani aciyomus gibi bir ses cikartiyo ne yapmaliyim bilmiyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun streamble.com üzerinden video atabilir misiniz bir de dışkı resimlerini görebilir miyiz 🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Streamble uzerinden nasil atiliyor bilmiyorum ama dosya ekledim
Streamble.com adresine googledan girin, videoyu oraya yükleyin, yükledikten sonra linkler çıkacak forum olanını buraya yapıştırın 😊 Dışkılarda bir problem yok, kuşunuz muhtemelen tüy döneminde vitamin takviyesi veriyor musunuz

yagmuurr

Yeni Üye
Streamble.com adresine googledan girin, videoyu oraya yükleyin, yükledikten sonra linkler çıkacak forum olanını buraya yapıştırın 😊 Dışkılarda bir problem yok, kuşunuz muhtemelen tüy döneminde vitamin takviyesi veriyor musunuz
B vitamini vermistim tuy donemini atlatti diye biliyorum ben o sesi hala cikarmaya devam ediyo gece sabah fark etmeden ve titriyo kendini kabartiyo burnunun ustude hapsirmaktan oldu tuy doneminde orasi yeniden cikmisti beyaz olmustu sonra hapsirinca tekar kirlendi silincede gecmiyo videoyuda galiba koyabildim

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Herhangi bir hava akımına maruz kaldı mı yavrunuz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
1 sene once rutubetli soguk bir evdeydik tasindik sonra muhtemelen o evden dolayi bu hale geldi veteriner astim oldugunu soyledi antibiyotik falan verdi ama gecmedi tasindigimizdan beridir hava akimina soguk havaya maruz kalmadi
Eğer varsa solunumunda problem atemfrei veya turbo respiratory temin edin kullanın rutubet küf mantarı oluşturmuş olabilir kanatlı uzmanı değerlendirmeli

Üst Alt