• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşum sürekli kuyruğunu sallıyor

Bahadir26

Yeni Üye
Hayirli günler her kese ... 5 yasindaki muhabet kuşum kuyruğunu surek asaği yukari salliyor. Arada hapşirma ve oğurme gibi hareketler yapiyor. Dişkisi yeşilimsi renkde oluyor . Yemesinde sorun yok. Hatta kilolu sayilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba evet kuyrukta sekme var. Kaç gram peki kuş. Beslenme düzeni nasıl. Ne zamandır kuyruğu sekiyor aynı zamanda sesli nefes alıp verme vs var mı biraz daha detay verin.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Poposunu kontrol edin şiş ve sert mi? Dışkı fotoğrafı görebilir miyiz?

Kafes çok küçük ve ızgara yok. Değiştirmeniz uygun olur.

Bahadir26

Yeni Üye
Merhaba evet kuyrukta sekme var. Kaç gram peki kuş. Beslenme düzeni nasıl. Ne zamandır kuyruğu sekiyor aynı zamanda sesli nefes alıp verme vs var mı biraz daha detay verin.
Gramini bilmiyorum. Kilolu olduğu icin kuyruğunu boyle yaptiğini saniyordum. Ama son birkac aydi öğurmeye ve yem kusmaya baslayinca truflican verdim. Kusmasi gecti. Ama kisik sesle arada vikvik ses cikiyor gagasindan. Kilo versin diye evde ucurunca hizli nefes alip veriyor. Karninda yağlilik var sanki . Sert değil ama. Beslenmesi iyi. 5 yaşinda. Simdiye kadar hic sağlik sorunu yasamadi. Devamli ilgileniyoruz.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Demekki kuşta kursak mantarı varmış trıflucan verince kusmalar gitmiş. Solunum zorluğu problemine gelince karaciğer büyümesi olup organlara baskı yapıyor olabilir, mantarlar akciğerlere yerleşmiş olabilir yada hava keseleri sıkıntı çocuğun. Röntgen çekimi yapılması taraftarıyım.

Üst Alt