• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum sürekli idrar yapıyor

cgrmz

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Aşırı idrar
Hastalık Belirti Tarihi
6 Ocak 2025
Kullanılan İlaç
Entrobac
Merhabalar, yaklaşık 4,5 aylık muhabbet kuşumuz var son zamanlarda özellikle son dört gündür idrarını fazla yapıyor. İshalden şüphelendik üç gün üst üste entrobac verdik ancak hala devam ediyor. Problem tam olarak nedir anlayamadık poliüri mi emin olamıyoruz. Bir haftayı geçti banyo yaptırmıştık banyosuna mamaistten aldığımız banyo tuzunu atmıştık dozu aşmadan ancak ondan çok fazla içmişti o günden beri çok toparlayamadı. Sorun nedir?

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba banyo tuzunun zararı yok özellikle kanatlıoil üreticisine sordum ve hatta içeriği ile ilgili bilgi aldım. Lütfen peçete üzerine yapmış güncel yeni dışkılar ve kuşun videosunu ekler misiniz bakalım

IMG-20250109-WA0050.jpg
İçindekiler kısmındaki herşey doğal elementlerdir☺👍

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz aç, yem yemiyor beslenmesi lazım en sevdiği ne varsa onu verin lütfen

cgrmz

Yeni Üye
Dün versele laganın sağlık tohumundan yarım avuç, biraz dal darı, ve yemini yedi aslında. Tam takip edemedik ama yine versele laganın pelet yemini denetmiştik dün yedi mi ondan emin değiliz.

cgrmz

Yeni Üye
Dışkısı daha yeni fotoğrafta birkaç dakikalıktı videoda görünüyor, peçete koyup tekrar paylaşırız. Videoda görünen diğer kuşumuz ile birbirlerine alışkınlar ondan korkmuyor

QUOTE="Şehmus BAKIR, post: 325794, member: 3"]
Merhaba banyo tuzunun zararı yok özellikle kanatlıoil üreticisine sordum ve hatta içeriği ile ilgili bilgi aldım. Lütfen peçete üzerine yapmış güncel yeni dışkılar ve kuşun videosunu ekler misiniz bakalım

Ekli dosyayı görüntüle 75702
İçindekiler kısmındaki herşey doğal elementlerdir☺👍
[/QUOTE]

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pelet yem vermeyin, besin değeri bekledikçe düşüyor, içinde katkı maddesi olabiliyor, sevdiği tohumlardan devam edin ☺

Üst Alt