• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! MUHABBET KUŞUM SULU HAPŞURUYOR

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Elinizdeki Vitamin Yerine Bölünmüş Olarak Röhnfried Ürünlerini Tercih Edin Lütfen. Dışkısı Bakterili Duruyor. Analiz Yaptırın Lütfen. Solunum İçin De Kekik Çayi Yapin Hepsinden İyidir. Antibakteriyeldir.

Ali DEMİR

Aktif Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Elinizdeki Vitamin Yerine Bölünmüş Olarak Röhnfried Ürünlerini Tercih Edin Lütfen. Dışkısı Bakterili Duruyor. Analiz Yaptırın Lütfen. Solunum İçin De Kekik Çayi Yapin Hepsinden İyidir. Antibakteriyeldir.
Kekik çayı nasıl yapılıyor ve neye koyayım çayı

Hamdi

Aktif Üye
Yardımsever üye
Üşütmüş galiba biraz kuşunuz sulu hapşurması ondan kaynaklı olabilir ortamı 24 25 derece olan bir yere alın alamıyorsanız üstünü ve örtün.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yapay zekaya sordum durumu acil ölebilir dedi😭😭😭😭
Yapay Zekayı Bırakın Lütfen 😇 Ben gerekenleri Yazdım size. Bursada Vetorka Veteriner Kliniği Var Analiz İçin Gidebilirsiniz. Kekik Çayi İçin Haftada 2 Gün Aralıklı Günlerde Yapabilirsiniz. 1 Su Bardağı Sıcak suyun İçine Yarım Çay Kaşığı Kekik Ekleyin. 10 Dakika dinlendirin. Süzüp Yarısını Kekik suyundan Yarısını İçme Suyu Olarak Ekleyin. 6 Saat Kalsın Kafesinde.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba çocuğun yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu net şekilde görebilir miyiz. Birde tabana beyaz peçete serip yeni yaptığı dört beş dışkıyı ekleyiniz. Sadece sulu hapşırık mı var. Nefes almada zorlanma vs var mı. Elinizdeki ürün merdiven altı. Bağırsak florasını daha bozar.

Ali DEMİR

Aktif Üye
Yapay Zekayı Bırakın Lütfen 😇 Ben gerekenleri Yazdım size. Bursada Vetorka Veteriner Kliniği Var Analiz İçin Gidebilirsiniz. Kekik Çayi İçin Haftada 2 Gün Aralıklı Günlerde Yapabilirsiniz. 1 Su Bardağı Sıcak suyun İçine Yarım Çay Kaşığı Kekik Ekleyin. 10 Dakika dinlendirin. Süzüp Yarısını Kekik suyundan Yarısını İçme Suyu Olarak Ekleyin. 6 Saat Kalsın Kafesinde.
Bunu şimdi yapıyorum gece içer demi ve bunu yapınca üstünü örteyim

Ali DEMİR

Aktif Üye
Merhaba çocuğun yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu net şekilde görebilir miyiz. Birde tabana beyaz peçete serip yeni yaptığı dört beş dışkıyı ekleyiniz. Sadece sulu hapşırık mı var. Nefes almada zorlanma vs var mı. Elinizdeki ürün merdiven altı. Bağırsak florasını daha bozar.
Nefes alırken takır tukur sesler çıkarıyor videosunu çekiyorum hemen

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kekik Cayi Yapin. Ben Kuyrukta Sekme Görmedim. Biraz olsun Rahatlatir. Dediğim Gibi Röhnfried Ürünlerinden Alin. Probiyotik Olarak Prozim Alabilirsiniz.

Üst Alt