• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum sessizleşti

lesty

Yeni Üye
Muhabbet kuşum normalde çok hareketli ama son günlerde gitgide daha az ses çıkarmaya başladı. Çok ilgilenemediğim için olduğunu sanıyordum ancak sanırım hastalandı. Gagasının yan tarafında bir açıklık var, kabuk gibi ama sanki yara gibide. Ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Merhabalar foruma hoşgeldiniz 😊 kuşunuzun gaga kenarı mantar izlenimi verdi bana. Eczaneden trosyd mantar kremini temin edip yedi gün boyunca gaga kenarina, cereye, burun içine gelmeyecek şekilde ve aynı zamanda ayaklara da kulak çubuğu yardımıyla ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz. Akşamları ışıkları kapatmadan hemen önce uyku moduna geçince yapın bu işlemi. Kremi bir yerine değdirmemesi yada yememesi icin. Streamable.com üzerinden kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz beyaz peçeteye yada kağıda birden fazla taze dışkı fotosu da rica edelim. Herhangi bir takviye veriyor musunuz veriyorsanız bunlar nelerdir

lesty

Yeni Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz 😊 kuşunuzun gaga kenarı mantar izlenimi verdi bana. Eczaneden trosyd mantar kremini temin edip yedi gün boyunca gaga kenarina, cereye, burun içine gelmeyecek şekilde ve aynı zamanda ayaklara da kulak çubuğu yardımıyla ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz. Akşamları ışıkları kapatmadan hemen önce uyku moduna geçince yapın bu işlemi. Kremi bir yerine değdirmemesi yada yememesi icin. Streamable.com üzerinden kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz beyaz peçeteye yada kağıda birden fazla taze dışkı fotosu da rica edelim. Herhangi bir takviye veriyor musunuz veriyorsanız bunlar nelerdir
Merhabalar hoş buldum 😊 video linkini şöyle bırakayım Streamable Video
Takviye olarak pharmax aminosol tamamlayıcı yem kullanıyorum. Her yem koyduğumda 2 damla damlatıyorum ve karıştırıyorum. Onun dışında da bazen suyuna 2-3 damla limon sıkıyorum. Dışkı resimlerini de ekleyeceğim bir kaç dakika içerisinde.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Merhabalar hoş buldum 😊 video linkini şöyle bırakayım Streamable Video
Takviye olarak pharmax aminosol tamamlayıcı yem kullanıyorum. Her yem koyduğumda 2 damla damlatıyorum ve karıştırıyorum. Onun dışında da bazen suyuna 2-3 damla limon sıkıyorum. Dışkı resimlerini de ekleyeceğim bir kaç dakika içerisinde.
Dediğim takviyeleri alırsanız daha iyi olur 😊 içerik olarak çok kaliteli ve zengin takviyelerdir. Verdiğiniz takviyeler petshop ürünüyse çok bir fayda sağlamayacaktır. Duruş olarak iyi görünüyor maşallah 🙏🏻 ama yine de güncel dışkılara bir bakalım.

lesty

Yeni Üye
Dediğim takviyeleri alırsanız daha iyi olur 😊 içerik olarak çok kaliteli ve zengin takviyelerdir. Verdiğiniz takviyeler petshop ürünüyse çok bir fayda sağlamayacaktır. Duruş olarak iyi görünüyor maşallah 🙏🏻 ama yine de güncel dışkılara bir bakalım.
Takviyeyi veteriner vermişti, bahsettiğiniz takviyeleri de temin edeceğim inşallah. Ancak evde mantar için travazol var, önerirseniz onu da kullanabilirim.

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Travazol u dediğim şekilde kullanabilirsiniz. Dışkılar daha katı ve lekesiz olmalı. Probiyotik entrobac temin ettiğinizde ilk etapta üç gün üst üste suyu tazeleyerek uygulayınız daha sonra duruma göre haftada bir e indirirsiniz. Yada ürünler gelsin bu konu altına güncelleme yapınız nasıl kullanılması gerektiğini söyleyelim 😊

Üst Alt