• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşum sanırım uyuz

Dilara.1234

Yeni Üye
Muhabebt kuşum sanırım uyuz çok kşınıyo yüzünde çok pullanma gibi birşeyler var gagası çok uzuyo ve uçamıyo ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz IMG_0022.jpegIMG_0025.jpeg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuş bu hale gelene kadar neredeydiniz. Mantar çok ilerlemiş. Acilen eczaneden trosyd mantar kremi alın pullanan tüm yerlere sürün. Göz çevresine, gagaya, cereye ekstra ayaklara ve popo tüylerini aralayıp popoya da sürün. Günde üç kez 10 gün devam edin. Ayrıca gaga şekilsiz. Yem kırabiliyor mu. Gaganın uzman kontrolünde düzeltilmesi lazım. Karaciğerine bakılması lazım. Durumu iyi görünmüyor.

Dilara.1234

Yeni Üye
Merhaba kuş bu hale gelene kadar neredeydiniz. Mantar çok ilerlemiş. Acilen eczaneden trosyd mantar kremi alın pullanan tüm yerlere sürün. Göz çevresine, gagaya, cereye ekstra ayaklara ve popo tüylerini aralayıp popoya da sürün. Günde üç kez 10 gün devam edin. Ayrıca gaga şekilsiz. Yem kırabiliyor mu. Gaganın uzman kontrolünde düzeltilmesi lazım. Karaciğerine bakılması lazım. Durumu iyi görünmüyor.
Veterinere götüremiyoruz inanılmaz yüksek fiyatlar söylüyorlar

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Aldığımız Canlara Biraz Özel İlgi Gösterelim Rica Ediyorum. Onlarında Can Olduğunu Unutuyoruz. Aslinin Söylediklerini Ek Eczaneden Veya Veteriner Hekim Kliniklerinden Creystalin Alin. Sabah Akşam Spreyleme Yapın. Kafeste Yapacaksanız Yemlik Ve Suluğu çıkarın. Elinize Geliyorsa Elinizde Yapın. Mantar Çok İlerlemiş. Kremi Gece Sürün Yemesin Zehirleyebilir. Geçmiş Olsun.

Dilara.1234

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Aldığımız Canlara Biraz Özel İlgi Gösterelim Rica Ediyorum. Onlarında Can Olduğunu Unutuyoruz. Aslinin Söylediklerini Ek Eczaneden Veya Veteriner Hekim Kliniklerinden Creystalin Alin. Sabah Akşam Spreyleme Yapın. Kafeste Yapacaksanız Yemlik Ve Suluğu çıkarın. Elinize Geliyorsa Elinizde Yapın. Mantar Çok İlerlemiş. Kremi Gece Sürün Yemesin Zehirleyebilir. Geçmiş Olsun.

Dilara.1234

Yeni Üye
Aldığımızda zaten hastaydı biz vazelin sürüyoruz sürekli veteriner öyle söylediği için gagasınıda kısaltıyoruz

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Aldığımızda zaten hastaydı biz vazelin sürüyoruz sürekli veteriner öyle söylediği için gagasınıda kısaltıyoruz
Veterineriniz kuş bu hale gelene kadar vazelin sürün mü dedi sadece🙁epey ilerlemiş bekletmeden hocalarımızın dediklerini temin edin

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Mantar ilacını sürün ve kafesiniz dezenfekte edin. Plastik tünek kullanmayın tahta tünek kullanın.

Konumunuz Fatih görünüyor. Götürebilirseniz @Şehmus BAKIR bey gagayı düzeltme kısmında belki yardımcı olabilir.

Vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Vazelin Sürmeyin Lütfen. Bende Bilmeden Sürdüm. Her Yediğinde İç Organları Bozuyor. Siz Creystalin Alin. 3 4 Ay Kullanmanız Lazım. Ama Mantar Kalmıyor Bilginiz Olsun.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabebt kuşum sanırım uyuz çok kşınıyo yüzünde çok pullanma gibi birşeyler var gagası çok uzuyo ve uçamıyo ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz Ekli dosyayı görüntüle 93313Ekli dosyayı görüntüle 93319
Vallahi billahi EL VİJDAN diyorum
Aşırı derecede üzülüyorum bir o kadar da kızıyorum
Hiç mi telefon yok elinizde, veteriner şart değil bu canlı kalbi var ağzı gözü yüz var
Rabbim in sessiz kulları
Hiç bana cevap karşılık vermeyin
Durum ortada 😡😡
En az 3-4 aydır bu halde
Sizi nasıl seviyordur dile gelse, Allah ım Allah ım
Çocuğunuz anneniz babanızın yüzü böyle olsa ne yapardınız Dr ücreti pahalı, gidemiyorum dermiydiniz, merhamet versin Rabbım
VİJDAN versin
♦Eczaneden Trosyd mantar kremi alıp sürün
Yemde yiyemez gagası erimiş
Dua edin Rabbim sizi AFFETSİN

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ŞEHMUS BAKIR HOCAMIZLA İLETİŞİME GEÇİN LÜTFEN
KUŞU SAHİPLANDİRİN TEDAVİ EDER ÜCRET ALMAZ
WATSAP HATTINDAN GÖRÜŞÜN YARDIMCI OLUR
TÜM BAKIMI YOL ÜCRETİNİ BEN ÜSTLENİRİM
GÖTÜRÜN VERİNIMG_20250830_180509.jpg

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Yazık hayvana çok yazık.. Bundan sonra lütfen dikkat etmeyecekseniz, kendiniz yerine koymayacaksanız başka bir hayvanı bir daha sahiplenmeyin.

Üst Alt