• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum sağ ayağını kullanamıyor.

melikeozmenarslan

Yeni Üye
Merhabalar. Kuşum bir anda sebepsiz yere sağ ayağının parmaklarını kullanmamaya başladı. Tunekte durabiliyor, ama düz zeminde parmaklar yamuluyor. Eskişehirde veterinere götürüp röntgen çektirdim ama kırık olmadığı söylendi. 6 gündür böyle. İncinse 6 gün içinde düzelir diye düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?Screenshot_2024-06-10-11-01-27-323_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2024-06-10-11-01-11-486_com.miui.gallery.jpg

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Videoyu streamable üzerinden buraya ekler misiniz?
Kırık yok ise d3 kullanın. Kemikleri güçlensin.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, kuşunuzda birtek ayakta problem yok, anüs kısmı şiş geldi bana, ya çok yağ yaptı, yada kızgınlık yumurtası var, nadirde olsa, bazen yumurta sinir sistemini kısmi felç yapabiliyor, yandan ve sırttan fotoğraf paylaşırsanız sevinirim, tünekte yandan ve sırttan kuyruk görünecek şekilde bir video daha paylaşır mısınız 😊

melikeozmenarslan

Yeni Üye
Aslında muhabbet kuşumda karın fıtığı var, tedavisini görüyor şuan. Çok yumurtlamaktan oldu zaten. Yani şuan yumurtlayamaz

mirage92

Yeni Üye
Aynı durum bizim oğlumuzda da var durduk yere bir anda yaşadık bizde bu durumu. Veteriner kalsiyum takviyesi verin dedi düzelme olmadı. Umarım bir çözüm buluruz. Hareket ederken çok zorlanıyorlar.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yukarıda Demet abla demiş, sinir sistemini felç etmiş olabilir, veterinerde kalsiyum eksikliği demiş. D3 vitamini kullanmayı da ihmal etmeyin.

Üst Alt