• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum sabahtan beri kanat açık duruyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanat açıklığı ortam sıcaklığından da kaynaklanabilir. Net şekilde streamable.com dan videosunu ekler misiniz birde temiz beyaz peçeteye yada kağıda birkaç birikmiş güncel dışkı fotosu da alalım. Yemesi içmesi nasıl

tsksn88

Yeni Üye
Kanat açıklığı ortam sıcaklığından da kaynaklanabilir. Net şekilde streamable.com dan videosunu ekler misiniz birde temiz beyaz peçeteye yada kağıda birkaç birikmiş güncel dışkı fotosu da alalım. Yemesi içmesi nasıl
Videosunu çekmeye çalışıyorum telefona koşuyor gorunce seviyor telefonla oynamayı

tsksn88

Yeni Üye
Yeme içmesini kontrol edip yazayim size

Doğacı

Eski Forumcu
Hava sıcaklığı kaç derece?
Ayrıca kuş yağlanmış gibi görünüyor ne kadar sıklıkla kafesten çıkarıyor ve uçuruyorsunuz?

tsksn88

Yeni Üye
Hava sıcaklığı kaç derece?
Ayrıca kuş yağlanmış gibi görünüyor ne kadar sıklıkla kafesten çıkarıyor ve uçuruyorsunuz?
Oda sıcaklığı klimayı kapadık üşümesin diye genelde 20 derece falan klima açıkken suan 25tir hiç kafese girmiyor ki hep üstte oynar ama az uçuyor pek ucuramiyoruz

Doğacı

Eski Forumcu
Oda sıcaklığı klimayı kapadık üşümesin diye genelde 20 derece falan klima açıkken suan 25tir hiç kafese girmiyor ki hep üstte oynar ama az uçuyor pek ucuramiyoruz
Streamableye video yükleyip linki buraya atar mısınız,ayrıca yeni ve birikmiş dışkı fotoğrafı ekleyin buraya,bakalım.

Doğacı

Eski Forumcu
Kuşun kaç gram olduğunu ölçme imkanınız varsa yazar mısınız,burdan bana şişmanlamış olarak görünüyor. Kuş yağlandığı(kilo aldığı) zaman ağzından nefes alma,kanat açma gibi durumlar olabilir. Eğer normal ağırlıkta değilse diyet yaptırmak lazım.

tsksn88

Yeni Üye
Kuşun kaç gram olduğunu ölçme imkanınız varsa yazar mısınız,burdan bana şişmanlamış olarak görünüyor. Kuş yağlandığı(kilo aldığı) zaman ağzından nefes alma,kanat açma gibi durumlar olabilir. Eğer normal ağırlıkta değilse diyet yaptırmak lazım.
Yani maalesef olcemiyorum ama pek uçmuyor düzenli kabak çekirdeği yediriyorum parazit olmasin diye uçmayı pek sevmiyor hep oynuyor nasıl diyet yaptirsbilirim

Üst Alt