• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum rahatsızlığı nedir ?

Gipsydanger

Yeni Üye
selam hayırlı günler muhabbet kuşum var, garip garip ses cıkartıyor.

kuşum şuan bu şekilde daha önce vıyaklıyodu geçiyodu. şimdi durum böyle, suyuna elmalı sirke koyuyorum sürekli yeniliyorum. bu vitamin ilaçlardan kullandım.. bu durum uzun süredir var şimdi enerjisi kayıp halde elden kanarya yemi veriyom yiyor gibi ama yemlikten yemiyor bana dönüş yaparmısısn.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
selam hayırlı günler muhabbet kuşum var, garip garip ses cıkartıyor.

kuşum şuan bu şekilde daha önce vıyaklıyodu geçiyodu. şimdi durum böyle, suyuna elmalı sirke koyuyorum sürekli yeniliyorum. bu vitamin ilaçlardan kullandım.. bu durum uzun süredir var şimdi enerjisi kayıp halde elden kanarya yemi veriyom yiyor gibi ama yemlikten yemiyor bana dönüş yaparmısısn.

Kuşunuz çok fazla üşütmüş ve çok hasta, sirke malesef bağırsak sistemini bozar, vermeyin, taze su verin, elinizde olan vitaminler düzeltmez, kanatlı uzmanı görsün,
Sirke asla vermeyin, asit iyi bakteriyi de söker atar
Çok geçmiş olsun 🤲

Gipsydanger

Yeni Üye
peki ısınması için öneriniz nedir. Yani kafesin etrafını streç film ile veya bez ile örteyim mi ?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
peki ısınması için öneriniz nedir. Yani kafesin etrafını streç film ile veya bez ile örteyim mi ?
Önceliğiniz veteriner hekim olmalı, sıcak su torbası koyun kafesin zeminine yoksa Pet şişe ve kafesi örtün

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
pazar günü olduğu için ve kanatlı hayvanlara bakan bulamadım. bir yer ile iletişime geçeceğim.
Malesef etkili olmaz,
Entrobac : probiyotik kullanın
Gervit-w :multivitamin
BtAmin forte :tüy kas kemik yapısını destekler temin edin
Sizin Zeolit tozunu da kullanmanız gerekli
Kursak mantarını engeller, iç parazit de çok iyi sonuçlar alıyoruz, sindirim sistemini düzenler
Kuşunuzun durumu kritik
Ayrıca üşütmüş anüs şiddetli hareket ediyor, üst solunum yolu rahatsızlığı var,
Öncelikle veteriner hekim görmeli

Omerinanc1

Aktif Üye
Kuşu balkona koymayin feci sekilde usutmus ilk isiniz hemen veteriner olsun

Gipsydanger

Yeni Üye
Malesef etkili olmaz,
Entrobac : probiyotik kullanın
Gervit-w :multivitamin
BtAmin forte :tüy kas kemik yapısını destekler temin edin
Sizin Zeolit tozunu da kullanmanız gerekli
Kursak mantarını engeller, iç parazit de çok iyi sonuçlar alıyoruz, sindirim sistemini düzenler
Kuşunuzun durumu kritik
Ayrıca üşütmüş anüs şiddetli hareket ediyor, üst solunum yolu rahatsızlığı var,
Öncelikle veteriner hekim görmeli
Zeolit tozunun trendyol linki var mı ? ordan alım yapacağımda

Gipsydanger

Yeni Üye
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz, diğer sitelerde işlenmiş yok ve genelde insanlar için olan😊
demet hanım şuan kuşum iyileşmeye kendine gelmeye başladı sadece yaptığım size gösterdiğim vitaform ile diğer vitamin karışrırıp vermek oldu, yanına daldarı koydum ondan kemirdi. Ama bir veteriner ile iletişime geçtim, onlardan cevap bekliyorum en azından gösterim daha öncede nüksetti ama bu kdr ağır geçmemişti. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
demet hanım şuan kuşum iyileşmeye kendine gelmeye başladı sadece yaptığım size gösterdiğim vitaform ile diğer vitamin karışrırıp vermek oldu, yanına daldarı koydum ondan kemirdi. Ama bir veteriner ile iletişime geçtim, onlardan cevap bekliyorum en azından gösterim daha öncede nüksetti ama bu kdr ağır geçmemişti. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Rica ederim geçmiş olsun inşallah şifa bulur 🤲😊

Üst Alt