D Dorukhan Yeni Üye Katılım 28 May 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 28 May 2022 #1 Arkadaşlar merhaba daha demin patlamış mısır yerken kuşum nokta kadar ısırdı hemen aldım önünden ölür mü çok korkuyorum (YAĞLI VE TUZLUYDU) Son düzenleme: 28 May 2022
Arkadaşlar merhaba daha demin patlamış mısır yerken kuşum nokta kadar ısırdı hemen aldım önünden ölür mü çok korkuyorum (YAĞLI VE TUZLUYDU)
Aslı Ö. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 7,982 Tepkime puanı 11,407 Puanları 113 28 May 2022 #2 Dorukhan' Alıntı: Arkadaşlar merhaba daha demin patlamış mısır yerken kuşum nokta kadar ısırdı hemen aldım önünden ölür mü çok korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Yağsız ve tuzsuz az miktarda verilmesi yararlı diye biliyorum mısırın.
Dorukhan' Alıntı: Arkadaşlar merhaba daha demin patlamış mısır yerken kuşum nokta kadar ısırdı hemen aldım önünden ölür mü çok korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Yağsız ve tuzsuz az miktarda verilmesi yararlı diye biliyorum mısırın.
D Dorukhan Yeni Üye Katılım 28 May 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 28 May 2022 #3 Pamukk' Alıntı: Yağsız ve tuzsuz az miktarda verilmesi yararlı diye biliyorum mısırın. Genişletmek için tıkla ... Yağsız ve tuzsuz değildi kendim için patlatmistim geldi ısırdı
Pamukk' Alıntı: Yağsız ve tuzsuz az miktarda verilmesi yararlı diye biliyorum mısırın. Genişletmek için tıkla ... Yağsız ve tuzsuz değildi kendim için patlatmistim geldi ısırdı
Aslı Ö. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 7,982 Tepkime puanı 11,407 Puanları 113 28 May 2022 #4 Dorukhan' Alıntı: Yağsız ve tuzsuz değildi kendim için patlatmistim geldi ısırdı Genişletmek için tıkla ... Bir şey olmaz ama dikkat edin bundan sonra
Dorukhan' Alıntı: Yağsız ve tuzsuz değildi kendim için patlatmistim geldi ısırdı Genişletmek için tıkla ... Bir şey olmaz ama dikkat edin bundan sonra
D Dorukhan Yeni Üye Katılım 28 May 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 28 May 2022 #5 Pamukk' Alıntı: Bir şey olmaz ama dikkat edin bundan sonra Genişletmek için tıkla ... tamamdır çok teşekkür ederim zaten biliyordum zararlı olduğunu ama anlık dikkat dağınıklığıyla oldu
Pamukk' Alıntı: Bir şey olmaz ama dikkat edin bundan sonra Genişletmek için tıkla ... tamamdır çok teşekkür ederim zaten biliyordum zararlı olduğunu ama anlık dikkat dağınıklığıyla oldu
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 670 Tepkime puanı -49 Puanları 0 28 May 2022 #6 Çay ve patlamış mısır çok farklı şeyler... Damağa yapışma durumu olabilir gözlemleyiniz
Efe K Paylaşımcı Katılım 13 Nis 2022 Mesajlar 261 Tepkime puanı 80 Puanları 28 28 May 2022 #7 benim kuş çay içmişti bikere bişey olmamıştı
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 670 Tepkime puanı -49 Puanları 0 28 May 2022 #8 Arkadaşlar soru yanlış anlaşılmış galiba Kuşcağız yağlı ve tuzlu patlamış mısır yemiş, çay içmemiş
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,716 Tepkime puanı 29,695 Puanları 113 Yaş 41 29 May 2022 #9 Bir kereden bişey olmaz ama tekrar etmeyin sorun yaşarsınız.. kuşunuzla sinema keyfimi yaptınız soğuk bir espiri yaptım hakkınızı helal edin
Bir kereden bişey olmaz ama tekrar etmeyin sorun yaşarsınız.. kuşunuzla sinema keyfimi yaptınız soğuk bir espiri yaptım hakkınızı helal edin
C cagatay.Y Yeni Üye Katılım 29 May 2022 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 29 May 2022 #10 neden ölsün ki? mısır yedi diye bu kadar endişe fazla değil mi?