• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ölecek mi?

Rabia Özmenn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kabarık durma ishal iştahsızlık
Muhabbet kuşum normalde baya enerjik fakat son iki gündür hiçbir şey yemedi. Ama su verince baya su içiyor. Sürekli kafesin tabanında duruyor. Normalde hırçın bir kuş ama şimdi dokunmamiza ses çıkarmıyor onu avucumuza almamıza da ses çıkarmıyor ayrıca hiç ötmüyor onu ısıttım zorla yemek yedirmeye çalıştım yemedi. Dengesini kaybediyor ve sürekli uyuyor zor uyandırıyoruz ayrıca ilaç içince de fena halde kusuyor. Nefes alınca da kuyruğunu hareket ettiriyor ve bazen nefes alırken garip sesler çıkarıyor birde sanırım biraz ishal oluyor. Ne yapacağım yardımcı olur musunuz lütfen. Hasta olduğunu farkettigimden beri veterinerlerden yardım istiyorum hiçbiri bakmıyor kanatlılara. Yem dışında marul maydanoz vb şeyler de yemiyor açlıktan ölecek mi? Ne yapabilirim

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Evladiniz Disi Sanirim. Tunekte Durduğu Videosunu Atabilir misiniz ? Poposunda Sertlik Var mı?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum normalde baya enerjik fakat son iki gündür hiçbir şey yemedi. Ama su verince baya su içiyor. Sürekli kafesin tabanında duruyor. Normalde hırçın bir kuş ama şimdi dokunmamiza ses çıkarmıyor onu avucumuza almamıza da ses çıkarmıyor ayrıca hiç ötmüyor onu ısıttım zorla yemek yedirmeye çalıştım yemedi. Dengesini kaybediyor ve sürekli uyuyor zor uyandırıyoruz ayrıca ilaç içince de fena halde kusuyor. Nefes alınca da kuyruğunu hareket ettiriyor ve bazen nefes alırken garip sesler çıkarıyor birde sanırım biraz ishal oluyor. Ne yapacağım yardımcı olur musunuz lütfen. Hasta olduğunu farkettigimden beri veterinerlerden yardım istiyorum hiçbiri bakmıyor kanatlılara. Yem dışında marul maydanoz vb şeyler de yemiyor açlıktan ölecek mi? Ne yapabilirim
Maydanoz, dereotu şu an vermeyin. Yarın elle besleme maması temin edin, şu an yumurtayı iyice haşlayın sadece sarısını ılık su ile yoğurt kıvamına getirin yedirmeye çalışın 🙏 Ve Ezgi arkadaşımın dediklerini atabilir misiniz 🙏

Rabia Özmenn

Yeni Üye
Maydanoz, dereotu şu an vermeyin. Yarın elle besleme maması temin edin, şu an yumurtayı iyice haşlayın sadece sarısını ılık su ile yoğurt kıvamına getirin yedirmeye çalışın 🙏 Ve Ezgi arkadaşımın dediklerini atabilir misiniz 🙏
Merhabalar maalesef yapamadım bugün bütün veterinerleri tek tek gezip onun için ilaç arayacaktim dün biraz yumurta yedirdim sabaha kadar dayanır diye bugün kalktım kuşum ölmüş çok seviyordum ama kurtaramadım yine de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🥺

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar maalesef yapamadım bugün bütün veterinerleri tek tek gezip onun için ilaç arayacaktim dün biraz yumurta yedirdim sabaha kadar dayanır diye bugün kalktım kuşum ölmüş çok seviyordum ama kurtaramadım yine de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🥺
Başınız sağolsun 😞

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Başınız sağolsun 🤲😔

Rabia Özmenn

Yeni Üye
Başınız sağolsun 🤲😔
Sağolun 🙏🏻 elimden gelen herşeyi yaptım ama maalesef. Yanında Bir kuşum daha var ikiside disiydi ama birbirlerine baya bağlıydı çok seviyorlardı. Şimdi bir kızım ölünce diğeri de üzgün duruyor onunla oyunlar oynuyorum yemeğini falan yiyor ama eski neşesinde değil sürekli ölen kuşumun kafesinin başında bekliyor onun oyuncaklarınin yanına gidiyor onu öyle görünce içim parçalanıyor çok üzgün belli oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum birini kaybettim diğerini kaybetmek istemiyorum petshopcu sadece biraz üzülmüş olabileceğini söyledi birşey olmaz dedi. Bişey olurmu peki çok korkuyorum onu kaybedeceğim diye. 🥺😔

Son düzenleme:

Kuşlar Canımdır

Yeni Üye
O acıyı anlayabiliyorum. Başınız sağolsun.